sexy jeans

Najveće zablude o farmerkama

Najveće zablude o farmerkama

Dobar kroj farmerki može prikriti sve nedostatke i naglasiti adute, ali u velikoj ponudi različitih krojeva i modela često se događa da se vodimo određenim predrasudama tokom kupovine istih.

U istinitost nekih od tvrdnji su nas uspeli uveriti, jer smo ih čuli bezbroj puta. Ipak, ne uzimajte zdravo za gotovo sve što čujete. Ovo je prava istina o neizostavnom i omiljenom komadu odeće – farmerkama.
Zapratite nas na VIBERU ovde: http://bit.ly/2PKu5Wq
LIKE NAJBOLJI DOMAĆI RECEPTI na FACEBOOK-u
‘Skinny jeans’ je za mršave ljude

Skinny jeans imponuje skoro svima, jer vizuelno izdužuje noge i pogrešno je verovati da je pogodan isključivo za mršavice. Žene s oblinama svakako bi trebale izbegavati široke krojeve farmerica koji će ih vizuelno učiniti širim, a noge će izgledati skraćeno. Nijansa skinny jeansa jako je važna pri odabiru. Ukoliko imate obline, svakako će vam bolje stajati tamne farmerke, a one svetle ipak najbolje pristaju vitkim ženama.

Najveće zablude o farmerkama

Farmerke treba oprati nakon svakog nošenja

Džins je materijal koji je osmišljen da traje i da bude izdržljiv. Istina je da će vam farmerke nakon svakog pranja biti čiste, ali isto tako će postajati sve slabije, i bleđe. Ako želite da im produžite životni vek, onda ih perite što ređe i redovno ih luftirajte. Naravno, kada su prljave i kada šire neprijatne mirise, ne preostaje vam ništa drugo nego da ih ubacitite u mašinu.
Zvonast kroj odlično ide uz baletanke

Čitaj još:   NEVEROVATAN VIDEO, na suze te natera!

Potpuno pogrešno. Farmerke zvonastog kroja idu isključivo uz visoke potpetice. Pravilo je da bi takve farmerke, kada nosite štikle, trebalo da dodiruju pod. Nošenje zvonastog ili širokog kroja uz ravnu obuću vizuelno će vam samo skratiti noge, što nikako ne izgleda dobro. Osim ako nemate noge poput Tejlor Svift.

Najveće zablude o farmerkama

Ako stanete u njih, kupite ih

Farmerke su jedan od najzahtevnijih odevnih komada za kupovinu. Ne bi trebalo da ih kupite samo zato što možete da se uvučete u njih, već je važno i da vam odlično stoje. Vodite računa o tome kako vam stoje na guzi, da li su previše plitke, odgovara li vam kroj sa džepovima ili bez njih i kakvi vam džepovi uopšte najbolje stoje.

Čitaj još:   Ginisov Rekord oboren milionskom slagalicom

izvor: Cosmopolitan

Zapratite nas na VIBERU ovde: http://bit.ly/2PKu5Wq
LIKE NAJBOLJI DOMAĆI RECEPTI na FACEBOOK-u

OPREMA KOJU KORISTIMO ZA RAD možete i vi nabaviti ovde

PRIJAVITE SE NA NAŠ KANAL

Marina Narkonia na Instagramu
Naš INSTAGRAM profil za recepte
Zlatkov INSTAGRAM
Zlatkov JuTjub kanal “Smrznuti SELEKTOR”

Marina na TikTok-u

Zlatko na TikTok-u
DEGUSTATOR na Fejsu

www.NajboljiDomaciRecepti.com 

GRUPA NAJBOLJI DOMAĆI VIDEO RECEPTI na FEJSBUKU

Najveće zablude o farmerkama
Pogledajte još naših recepta ovde u rubrici RECEPTI

Ostavite komentar