zeljko sasic sa devojkom

Intervju Željko Šašić: Ćerka je uzela Lukasovo prezime meni iz inata!

“Tada sam izbrojao do deset i shvatio zbog čega je to uradila. Između mene i nje ispao je nesporazum. Neću da ofiram više. Sada je sve okej”, rekao je Željko.

Željku Šašiću jedna od novogodišnjih želja je da se ponovo ostvari kao otac i posle ćerke, petnaestogodišnje Sofije, dobije sina.

Pevač već duže vreme živi s devojkom Katarinom Lazić i smatra da bi kruna njihove ljubavi bilo dete. U intervjuu govori o naslednici, koja je na Fejsbuku objavila da je uzela prezime Ace Lukasa, za koga se udala njena majka Sonja, o devojci Katarini i šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ čije je finale sutra, a čiji je on učesnik bio u prvoj sezoni.

Ko ti je favorit za pobedu u TLZP?
– Bane Mojićević i Katarina Bogićević. Mojićević je sjajan imitator i nadam se da će posle ovog šoua snimiti nešto dobro za sebe i da mu pobeda u takmičenju neće biti jedini lični pečat u karijeri.

Kako ti se dopala njegova imitacija Ace Lukasa, koga si i ti imitirao u prvoj sezoni?
– Ne mogu da napravim poređenje. Moj je bio malo više šokantan, a on ga je bolje skinuo. Sad su imali bolje maske i više ljudi na sceni kao podršku. Učesnici TLZP su kao porodica, i dalje se družim s ljudima koje sam u tom šouu upoznao.

Čitaj još:   Intervju Snežana Đurišić: Uvek je bilo loših pevača, ali nisu dobijali šansu

zeljko sasic

Pre nekoliko meseci tvoja ćerka Sofija je na Fejsbuku promenila prezime u Lukas Vuksanović. Kako si se tada osećao?
– Izbrojao sam do deset i shvatio zbog čega je to uradila. Između mene i nje ispao je nesporazum. Neću da ofiram više. Sada je sve okej.

Jesi li strog otac?
– Ne mogu da glumim strogog oca jer ne živimo zajedno. Trudim se da razgovaramo normalnim tonom. Ponekad izgubim kompas i previše pričam.

Plašiš li se da će otići u pevačice, pošto odlično peva?
– Ne plašim se. Važno mi je da bude srećna, šta god da odabere za svoj poziv. Nisam ni ja mnogo pitao svoje roditelje.

Spremaš li se da se oženiš devojkom Katarinom?
– Meni je i ovako dobro. Nas dvoje već živimo zajedno, što nam je kao brak.

Želiš li još dece?
– O sinu razmišljam svaki drugi, treći dan.

Šta pripremaš u novoj godini?
– Konačno ću se srediti. Prošla godina mi je bila turbulentna. Izbacio sam dva singla i imam mnogo posla. U sledećoj ću završiti album i objaviti izdanje s najvećim hitovima sa nastupa uživo.

Čitaj još:   Intervju Mira Škorić: O Ceci nemam šta da pričam!

Može li danas da se živi od pevanja?
– Živim tako već 25 godina. Ne znam kako se drugi snalaze. U poslednje vreme svi kukaju, što se mnogo odražava na naš posao. Valjda će doći bolja vremena.

izvor: Kurir

Ostavite komentar