vesna zmijanac 2014

Intervju Vesna Zmijanac: Muka mi je od tračeva o meni!

“Moja najveća nesreća je to što ja ozbiljno dajem intervjue, vodim računa šta kažem, o kome pričam i kako to činim. Međutim, nije me lako čitati”, rekla je Vesna.

Poslednjih mesec dana Vesna Zmijanac ponovo je bila u centru pažnje javnosti zbog obnovljene romanse sa bivšim partnerom Željkom Ristićem. I dok su mediji nagađali kada i kako je došlo do njihovog pomirenja, pevačica priznaje da joj je dosta više priča o njenom privatnom životu.

– O meni se priča i piše kad imam i kada nemam novu pesmu, baš kao i kad sam u vezi ili kad sam sama. Nebrojano puta su objavljivane neistine, razne gluposti i izmišljotine. U principu sam oguglala na sve to. Moja najveća nesreća je to što ja ozbiljno dajem intervjue, vodim računa šta kažem, o kome pričam i kako to činim. Međutim, nije me lako čitati. Mnogi onda pojednostavljuju moje reči, pa izvuku iz konteksta ono što njima odgovara, a što obično nema veze sa poentom priče. I tako prave atrakciju, na blic privlače pažnju čitalaca, zapravo onih koji u prolazu vide samo naslov ili potpis ispod slike, a ni ne čitaju ceo tekst. Onda kreće ta takozvana drama, afere, skandali. E, od toga mi je prosto muka, jer je uvek isti scenario.

vesna zmijanac emisija

Godinama su novinari spekulisali o vašem odnosu sa Zoricom Brunclik, a vi ste se pojavili na njenom koncertu u Areni…?
– Nas dve imamo sasvim normalan odnos odavno, samo nismo imale priliku da to i drugima pokažemo. A sad je to bilo očigledno, zajedno smo otpevale pesmu. Dešavalo se to i ranije u nekim novogodišnjim emisijama, ali tada je pored nas bila gomila naših kolega. Uostalom, celu tu frku između nas dve su novinari zakuvavali, a nje zapravo nije ni bilo.

Čitaj još:   Intervju Nina Lečić Radulović: Na brzaka sam postala glumica!

Da li ste očekivali da će vaša ćerka imati brojne pozive za nastupe?
– Uvek sam verovala u nju. Nikolija mnogo radi, stalno negde putuje. Nedostaje mi, jer samo protrči kroz kuću.

Gde ćete pevati za predstojeće praznike?
– Za novogodišnji doček ću pevati u Beogradu, a za Srpsku novu biću na Kopaoniku. Navikla sam da radno ispratim staru i dočekam Novu godinu. Ja to volim, a očigledno i drugi, jer dolaze u velikom broju tamo gde nastupam. Dešavalo se mnogo puta da strepim hoću li na odredište stići na vreme zbog vremenskih neprilika, ali uvek sam stizala, i kad zaveje, autom sam se nekako probijala.

vesna i nikolija

Kako bi izgledao vaš doček iz snova?
– Ništa bolji nego što je svaki do sada bio. Prosto ne znam šta bih radila da ne nastupam. Jedino kada bi mi se desila neka velika ljubav, koja bi me totalno omađijala, možda bih poželela nešto potpuno drugačije – zimska idila, nas dvoje kraj kamina, nema televizora, ni muzike, ma, sami sebi bismo bili dovoljni.

Kada će se desiti vaš dugo očekivani i najavljivani koncert u Beogradu?
– Neću ništa više na tu temu da pričam, jer sam mnogo puta nagoveštavala da će ga biti, a on nikako da se održi. Zato mogu samo da kažem – desiće se za ovog mog života! Ali, o detaljima ćutim i ne spominjem kada, gde, kako. Neću da talasam, pa da me onda svi saleću zašto nisam ispunila dato obećanje.

Čitaj još:   Intervju Marinko Rokvić: Malo je kvalitetnih vokala na estradi!

Zakuka li ponekad Nikolija i zažali što je na estradi?
– Nedavno je rekla da mi prašta za sve ono što je mislila da je bila uskraćena zbog mojih poslovnih odsustvovanja iz kuće i od nje. Ali, polako, tek je počela da spoznaje stvari. Uporna je kao mazga i istrajna u onome što radi.

izvor: Vesti

One comment

Ostavite komentar