emina jahovic

Intervju Emina Jahović: Kad bi me Mustafa udario, ostavila bih ga odmah!

“Ako se to jednom dogodi, desiće se ponovo. Kad muškarac podigne ruku na ženu, bežanje je jedini spas. Uvek bih skočila da zaštitim žrtvu”, kaže Emina.

Emina Jahović spada u onu grupu žena koje savršeno znaju da se brinu o sebi.
Ona je nedavno zaintrigirala javnost fotografijama s podlivima ispod očiju, ali je objasnila da su u pitanju lažne modrice jer u spotu za pesmu s novog albuma „Ne plašim se“ glumi žrtvu porodičnog nasilja. Pevačica je time dala doprinos borbi protiv zlostavljanja žena. Emina otkriva šta bi ona uradila u slučaju da njen suprug Mustafa Sandal digne ruku na nju.

– Da me muž prebije, iste sekunde bih pobegla. Ako se to jednom dogodi, desiće se ponovo. Kad muškarac podigne ruku na ženu, bežanje je jedini spas. Ako bih videla da neka osoba zlostavlja drugu, skočila bih i potukla bih se samo da zaštitim žrtvu.

Tvoja koleginica Mia Borisavljević nedavno je priznala da ju je dečko pretukao.
– To što joj se dogodilo zaista je strašno. Mia je pomogla svim ženama koje su doživele istu sudbinu time što je tako nešto javno priznala.

Čitaj još:   Intervju Žera: Neću dati ćerkama da se bave muzikom!

Kako si se osećala dok su te tukli u spotu?
– Uh, baš me je bolelo. Jedan udarac je bio baš jak, ali neke stvari smo i prikrili da bi to izgledalo realno. Atmosfera na snimanju je bila napeta i svi su ćutali. Čak je i kamerman rekao da to ne može da gleda. Bila sam uplašena, a glumac koji je morao da me udari loše se osećao zbog toga.

Emina Jahovic 2014

Da li si ikad posetila neku sigurnu kuću?
– Nisam, a volela bih. Dosta gledam italijanske i francuske filmove koji realnije govore o nasilju nad decom i nad muškarcima.

Šta se promenilo u tvom braku za sve ove godine?
– Deca su mi porasla, a Mustafina i moja ljubav je sve stabilnija. Ludila, nenormalne ljubomore i dečjih bolesti više nema. Sad sam daleko srećnija i ispunjenija žena.

Ako je sve tako sjajno, zbog čega te suprug ne prati na nastupima i promocijama po Srbiji?
– Mustafa je prezauzet oko svoje karijere. Mnogo radi. Ne želim da muža promovišem na taj način. Ni ja nikad ne idem na njegova snimanja jer onda imamo veću tremu.

Čitaj još:   Intervju: Milena Plavšić: Svaku sevdalinku znam napamet kao tablicu množenja

Da li si osim operacije nosa imala još neke intervencije na licu, budući da izgledaš sve mlađe?
– Ljudi ne veruju kad im kažem da sam radila samo nos.

Pogledajte Eminin spot “Ne plašim se” kojim daje podršku u borbi protiv nasilja nad ženama:

izvor: Kurir

Ostavite komentar