tamara bozic

Intervju Tamara Božić: Ne znam ko izmišlja laži o meni!

“Nisam ni znala da imam toliko buran i interesantan život. Saradnike ne menajam jer nemam ni razloga za to”, rekla nam je Tamara

U poslednje vreme, sa više strana, pristizala je vest da je tekstopisac Tamara Božić prekinula saradnju sa jednim od naših poznatih pevača i to uz teške reči sa obe strane. Taman kad smo došli do informacija, od osobe bliskoj Tamari koja nam je to i demantovala, našli smo se u žiži dešavanja i priča da Tamara menja svoje saradnike, da je u drugom stanju i na kraju da se povlači sa estrade.

Da vesti ne bi bile samo trač, pozvali smo Tamaru koja nam je uz smeh odgovorila:

Tamara Bozic

– Nisam ni znala da imam toliko buran i interesantan život. Saradnike ne menajam jer nemam ni razloga za to. Radim sa Pančom i prezadovoljna sam dosadašnjom saradnjom. Panča je izuzetan kompozitor koji svaku moju reč oseti na pravi način. Upravo smo završili album Kevinu Toromanoviću i reklama već ide na Grandu. Jena od mojih pesama sa albuma “Tu ona živi još” se već izvojila i posebno sam srećna zbog toga. Što se tiče priča da sam u drugom stanju i da se povlačim iz posla, mogu da kažem samo to da je neko preuranio, jer ja tek krećem da radim i nemam nameru da se povlačim. Prezauzeta sam, veliki broj pevača mi se obratio za saradnju i trudim se da sve rokove ispoštujem. Radim i tekst za jednu pesmu na Grand festivalu, tako da sve ovo sigurno nije povlačenje nego napredovanje u poslu. Koliko god da je pisanje moja ljubav, u poslednje vreme pišem i po osam sati i odričem se mnogih drugih stvari koje volim. Tako na primer, nisam stigla da posetim Sajam knjiga ove godine i ne stižem da se vidim sa meni dragim prijateljima. Radim dva posla i ponekad mi stvarno nedostaje vreme da opušteno sedim u kafiću ili da odgledam dobar film. Sa svim pevačima sam u korektnim odnosima i zaista ne znam o kom pevaču govore. Mi smo usmereni jedni na druge, a ja nisam osoba koja voli rasprave. Nekada i prećutim neke stvari zbog mira, jer mislim da nema potrebe uvek dokazivati da si u pravu ili da je tvoje mišljenje ispravno. Nisam u drugom stanju. Imam ćerku koja ima 13 godina.

Čitaj još:   Intervju Dejan Matić: Beogradu dugujem solistički koncert

Da li misliš da neke neistine plasira neko od tvoje konkurencije?

– Ne mislim! Moja konkurencija nema vremena za takve priče.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Ostavite komentar