seka aleksic jelka

Intervju Seka Aleksić: Pamtim samo lepe stvari!

“Njima sam dala šansu, a oni su se pokazali kao najveći licemeri. Ipak, imam prijatelje koji su i dalje tu”, otkrila je Seka.

Svetlana Seka Aleksić iza sebe je ostavila još jednu uspešnu godinu.

Mnoge ciljeve je ostvarila, ali je postavila i nove, a jedan od njih je koncert u Beogradu. U svemu što radi Seka ima podršku supruga Veljka, koji joj je najveći oslonac. S njim deli sve, proživljava dane sreće, ali i tužne trenutke, kojih je u 2014. godini ipak bilo. Jedan od njih je i kad su je članovi najbliže familije javno napali, zbog čega je s njima prekinula svaki kontakt. Pevačica se nada da će se oni koji joj ne žele dobro držati dalje od nje. U intervjuu Seka sumira godinu koja ostaje iza nas, priča o svom braku i planovima za 2015.

seka aleksic sa deda mrazom

– Trudim se da pamtim samo lepe stvari! U 2014. godini sam upoznala divne ljude s kojima sam počela da sarađujem i izdala sam tri singla.

Da li si uspela da ostvariš sve ono što si zacrtala?
– Volela bih da se poslovno još više dokažem i napravim neke lepe stvari, koje će u muzičkom svetu biti jedna stepenica više.

Čitaj još:   Intervju Željko Šašić: Ćerka je uzela Lukasovo prezime meni iz inata!

Da li si neke ljude izbrisala iz svog života?
– Svi moji dugogodišnji prijatelji su i dalje tu, a tako će i ostati. I među kolegama imam prijatelje s kojima se dugo i družim, neizmerno ih poštujem, tu sam za njih, a i oni za mene. Ipak, postoje ljudi zbog kojih se kajem što sam ih pustila u svoj život. Dala sam im šansu, a oni su se pokazali kao licemeri.

Pojedini članovi tvoje familije su te napali. Da li si im oprostila sve uvrede ili si s njima završila za celi život?
– Ja sam to već zaboravila! Ne razmišljam o tome i rekoh vam da se sećam samo lepih stvari.

Šta si poželela sebi, a šta Veljku u 2015.?
– Cilj mi je da izdam album u februaru i na proleće ili jesen napravim veliki koncert u Beogradu. Četiri godine su prošle od mog koncerta u Beogradskoj areni. Privatno, svakako da imam želje, ali to nije za javnost. Čuvam ih samo za sebe i bog zna koje su!

seka pored jelke

Da li ti je još uvek najveća želja postaneš majka?
– Odavno sam odlučila da o toj temi ne govorim u medijima jer su mi se dešavale neprijatne situacije. Dosta toga je u pogrešnom kontekstu preneseno.

Čitaj još:   Intervju Tamara Božić: Ne znam ko izmišlja laži o meni!

Jesi li nosila crveni veš u novogodišnjoj noći?
– Nisam sujeverna. Nikad to nisam bila, tako da mene to sve može slobodno da zaobiđe. Biće onako kako bog odredi, sve ostalo je za mene smešno.

izvor: Kurir

2 comments

Ostavite komentar