nina badric intervju

Intervju Nina Badrić: Ne sviđa mi se šta rade Severina i Rozga!

“Nas tri ovaj posao obavljamo na potpuno drugačiji način. Ja sam iz druge priče. Najpoštenije je predstavljati se pesmom”, rekla je pevačica.

Nina Badrić je došla u Beograd zbog promocije dueta sa Željkom Vasićem „Lozinka za raj“. Hrvatska pevačica će pred beogradskom publikom ovu pesmu prvi put otpevati uživo u četvrtak.

– Čim sam upoznala Željka, osvojio me je jer je kvalitetan muzičar i dobar čovek. Potkupljiva sam na njegove lepe reči. Na našu pesmu nisam čula negativan komentar, ali u ovom poslu ih uvek ima. Ako se neko boji takvih komentara, ne treba da radi ovaj posao.

Hoćeš li Željka progurati na hrvatsko tržište?
– Zašto da ne? Već su počeli za njega da me zovu iz raznih emisija i s radio-stanica. Mogli bismo da imamo i neku zajedničku turneju, nikad se ne zna.

Priča se da ćeš biti u žiriju novog „X faktora“.
– Bila sam sudija tri sezone u hrvatskom „Supertalentu“, tako da bih i ovde volela da sudim. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s novim ljudima. Ako ne budem među sudijama u „X faktoru“, definitivno ću biti producent nekoj novoj Nini ili Željku.

Čitaj još:   Intervju Jovan Perišić: Neću da pevam moderne pesme i tralalajke!

nina badric intervju

Kako ti se čine Seve i Rozga?
– Nas tri delimo isti muzički hleb. Ipak, ovaj posao radimo na potpuno drugačiji način. Da mi se sviđa ono što rade, i ja bih tako radila, ali ja sam iz neke druge priče. Gledam svoju kuću. Svako ide svojim putem i radi onako kako se oseća. Najpoštenije je predstavljati se pesmom, i to je najteži put.

Bila si kod Sandre Meljničenko. Kakva je kao domaćin?
– Ajmo dalje. Dajte mi neko teže pitanje.

Da li ti je pronašla bogatog muža?
– Svašta se piše, ali to ne znači da ja svašta moram da komentarišem. Ne želim čak ni da demantujem. Ako nešto komentarišete, onda dajete težinu nečemu što možda i ne postoji. Učila sam na vlastitom iskustvu, a opekla sam se mnogo puta u ovom poslu. Treba stisnuti zube i prećutati.

Imaš li konkurenciju na hrvatskom tržištu?
– Nikad nikoga nisam doživljavala kao konkurenciju. Ja je nemam, svako od nas je original i dovoljno poseban da ima svoje mesto. Ne možeš se sam pozicionirati, publika te je odabrala. Ja žudim za zdravom konkurencijom. Sigurna sam da ima mnogo talenata, ne znam u čemu je problem i žao mi je što scenu od mlađih pevača držimo Džiboni, Toni, Severina, ja i drugi. Mlade nade i nove generacije treba da se pokazuju i dokazuju.

Čitaj još:   Intervju Dejan Matić: Beogradu dugujem solistički koncert

Podsetite se Nininog i Željkovog dueta “Lozinka za raj”

izvor: Kurir

3 comments

Ostavite komentar