mira skoric

Intervju Mira Škorić: O Ceci nemam šta da pričam!

“Moj partner ne želi da bude neseserdžija koji se slika s Mirom Škorić. Karijeru sam krvavo gradila, nisam imala sponzore, i znate šta ide uz to”, rekla je Mira.

Mira Škorić oduvek važi za ženu koja nema dlake na jeziku. S obzirom na to da se dugo nije pojavljivala u medijima, pevačica je odlučila da otvori dušu i progovori o svom ljubavnom životu, nekadašnjoj prijateljici Svetlani Ražnatović, dok za one koji je se plaše ima jasnu poruku:

– Kad čujem neke gluposti, mogu da budem vrlo nezgodna, neprijatna, čak i agresivna. Generalno sam veoma emotivna i slaba na ljude koje volim. Ne trpim nepravdu i laži o sebi. Karijeru sam krvavo gradila sve ove godine, nisam imala sponzore i znate šta već ide uz to. Zato ne dozvoljavam da mi iko kalja ime na ružan način.

Deca poznatih često krenu stranputicom. Kako ste uspeli svoju ćerku Milicu da izvedete na prav put?
– Generalno, sve ide iz kuće. Mora mnogo da se razgovara s decom. Zbog posla sam često bila odsutna, ali moja je bila poslednja. Moja ćerka se opredelila da završi Medicinski fakultet, zbog čega vrlo malo vremena ima za svoj život. Verujte mi da uči više od 12 sati dnevno. Ipak, ponosna sam na to što sam doživela da je vidim u belom mantilu.

Čitaj još:   Intervju Gordana Zdravković: Novica i ja ne pričamo od Tomine smrti!

Da li je opterećuje što je ćerka popularne pevačice?
– Njoj to smeta. U srednjoj školi je, maltene, krila da sam joj majka. Sve anđele bog treba da čuva, pa i moju Milicu. Ona je stvarno posebna.

MIra skoric i ceca raznatovic

Vaša dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović danas sinu Veljku proslavlja rođendan, a spekuliše se da niste na spisku zvanica?
– Gluposti nemam vremena da komentarišem. Slobodno tako napišite.

Mnogo se pisalo i o vašem ljubavnom životu, čak je bilo i nekih optužbi da ste preoteli tuđeg muža?
– Imam veoma ispunjen emotivni život. Poslednje tri godine sam srećna i prezadovoljna.

Zbog čega izabranika krijete od očiju javnosti?
– Ne osećam potrebu da se on eksponira. Taj neko ne želi da nosi pečat, da bude neseserdžija i da bude uslikan s Mirom Škorić. Imamo svoju bazu, svoj mir i nešto posebno.

Čitaj još:   Intervju Nina Lečić Radulović: Na brzaka sam postala glumica!

Da li sad više voliš nego kad si bila mlada?
– Osoba koja je pored mene je moja najveća ljubav u životu. Imamo ista interesovanja, isto razmišljamo, ostvareni smo kao ljudi. Srećnija sam nego ikad u životu.

izvor: Kurir

One comment

Ostavite komentar