porodica rokvic - marinko i nikola

Intervju Marinko Rokvić: Zakazan je konačno koncert u Beogradu! (VIDEO)

Već danima Marinko Rokvić prima čestitke od rodbine i prijatelja pošto je njegov sin Nikola za doček Nove godine na bini javno zaprosio dugogodišnju devojku Bojanu Barović.

– Bio sam zatečen, jer je i za mene to bilo veliko iznenađenje. Nisam imao pojma šta Nikola planira. A sve se namestilo, da ne može bolje biti, kao po scenariju za neki film. Iako je te večeri u Beogradu bilo gotovo minus 20, mi se nismo tresli od hladnoće nego od uzbuđenja. Pogotovo Bojana, koja iako je bila u tanušnoj haljinici, sa cipelama na nogama, gorela je od uzbuđenja – smeje se pevač i nastavlja:

– Sa porodicom sam bio kraj bine ispred Skupštine, jer smo želeli da prisustvujemo Nikolinom novogodišnjem nastupu. Jedino je Marko znao šta Nikola sprema. Nikola je pozvao Bojanu da mu se pridruži na bini da zaplešu i izvadio prsten.

Da li je bilo suza?
– Jeste, moja žena je plakala od radosti. A nekoliko dana kasnije ja sam pogledao video zapis na nekim portalima i, iskren da budem, ponovo se naježio. Bila je dirljiva i romantična prosidba, odlična atmosfera, pravi trenutak uz odgovarajuću pesmu, njih dvoje mladi, lepi, zaljubljeni. Ma, svi smo bili uzbuđeni, a njemu je sve išlo po planu. Posle sam zafrkavao sina, da li je razmišljao šta bi uradio, ne daj Bože, da mu je ispao prsten iz ruke ili da Bojana nije potvrdno odgovorila na njegovo pitanje.

Čitaj još:   Premijera spota: Milica Pavlovic - "Seksi Senjorita" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Gde je budući mladoženja kupio prsten?
– Kasnije nam je otkrio neke detalje, da je išao u kupovinu sa bratom, njegovom devojkom i jednim drugarom, koji je kobajagi tražio verenički prsten za svoju devojku. Najviše je pri izboru modela i veličine pomogla Markova cura Sara. A onda kad su izašli iz zlatare, naleteli su na ulične trubače. Naravno, muzičari su zasvirali, a palo je i kićenje. Tako su oni počeli da proslavljaju veridbu.

Kako to da vi niste imali angažman za novogodišnji doček?
– Tako se namestilo, bio sam u Beogradu, a posle sam zapevao na jednom privatnom veselju. I dobro je da je tako ispalo, pa sam prisustvovao sinovljevoj nenajavljenoj veridbi.
Šta bi sa koncertom u Beogradu?
– Joj, ne smem više da ga najavljujem, dok sve ne utanačim. Reći ću samo da sam ga zakazao, ali ne otkrivam detalje. Nisam sujeveran, ali ipak da ne izbaksuziram, pa da me posle svi prozivaju što nije ispalo onako kako sam rekao. Pripreme su počele, a na koncertu će naravno zapevati i moji sinovi.

Zašto ne komponujete više?
– Radio sam to iz hobija, nisam se autorskom radu ozbiljnije posvetio. Možda jednom opet napišem neku pesmu, kad mi dođe inspiracija, pa je i snimim. Ali ne verujem da će to biti skorije.

Da li ste se upoznali sa Bojaninim roditeljima, budućim prijateljima?
– Znamo se mi odranije, pa naša deca su već više od četiri godine zajedno, tako da smo se već upoznali, bili su oni kod nas.

Čitaj još:   Božićni (praznični) kolači VIDEO RECEPT sa pripremom

Zna li se kada će biti svadba?
– Datum još nisu odredili, kako sam čuo, planiraju da bude na leto. Biće onako kako oni budu zamislili i poželeli. Pomoći ću sve što budu od mene tražili, ali se ni najmanje ne mešam u njihove odluke, niti ću uticati na to koga će pozvati od gostiju, kolega, na kojem mestu će organizovati venčanje, svadbu. Uostalom, ni ja ne volim kada se meni drugi mešaju u moje stvari, pa zašto bih se onda sinu i snaju petljao u njihov život.

Pogledajte kako je Nikola zaprosio Bojanu:

izvor: Vesti, www.FOLKOTEKA.org

Ostavite komentar