aco pejovic intervju

Intervju Aco Pejović: Bilo je pokušaja da mi unište brak!

“Ne, zaista nema razloga. Za sve ove godine smo naučili da se borimo s tim. Što se novina tiče, ja se trudim da se ne pojavljujem često, pritom, evo ima novih koji vole da se slikaju i da se pojavljuju”, rekao je popularni pevač.

Aco Pejović jedan je od retkih pevača koji uspešnu karijeru gradi isključivo na kvalitetnim pesmama, a ne na tračevima i skandalima. Osim što su mu nastupi ugovoreni sve do leta, on vredno radi i sprema novi album koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Album približavaš kraju, koliko pesama je prikupljeno?
– Prikupljeno je oko šest pesama, ali neće biti više od osam ili devet. Ovo je prva pesma koju sam snimio i zove se “Poslednji fajront”. Nju ću posvetiti svim bivšim muzičarima i pevačima kojih više nema, zato što govori o poslednjem fajrontu u kafani.

Hoće li se album tako zvati?
– Ne znam, nismo još uvek odlučili. Biće nekih pesama koje ćemo skupljati od 28. februara, jer tada Braja i ja idemo do Grčke da se nađemo sa nekim autorima i vidimo da li ima nekih kvalitetnih melodija i pesama.

Kada će album biti gotov?
– Po planu bi trebalo zadnji vikend marta ili prvi april i izaći će za “Grand produkciju”.

Čitaj još:   INTERVJU: Selma Bajrami: IZVADIT ĆU SILIKONE zbog problema sa kičmom!

Koliko ćeš spotova snimiti i da li ćeš možda snimati u Grčkoj?
– Ne znam, nisam razmišljao o tome, ali zašto da ne. Koliko će ih biti videćemo. Par puta sam pogrešio jer sam izbacio prvo pesmu pa spot, kada se već snima spot treba oba zajedno predstaviti publici.

aco pejovic zlatibor

Do sada si snimao prelepe balade, da li će iste preovlađivati na novom albumu ili će biti i bržih pesama?
– Ovaj put će biti više bržih pesama, jer je do sada bilo više balada. Kada se rade svirke, ako celu noć svirate balade, ne da smorite ljude, ali ipak žele da čuju i nešto brže.

Šta misliš koja pesma te je obeležila?
– Ja mislim da je pesma “Ne diraj mi noći” moja lična karta.

Kako tvoja supruga reaguje na veliki broj obožavateljki na nastupima i da li je ljubomorna kada se pojavi neki naslov u novinama?
– Ne, zaista nema razloga. Za sve ove godine smo naučili da se borimo s tim. Što se novina tiče, ja se trudim da se ne pojavljujem često, pritom, evo ima novih koji vole da se slikaju i da se pojavljuju. Bilo je pokušaja i nameštanja svega, ali izborio sam se s tim.

Čitaj još:   Intervju Slađana Milošević: Svesno sam se odrekla majčinstva!

Da li ti se dogodila neka neprijatnost od strane nekog fana?
– Nisam imao nikakvu neprijatnost nikada zaista.

A nepristojnih ponuda?
– Toga je bilo i biće, ali na meni je da odlučim, jel’ (smeh). Meni to bude simpatično, nije mi problem, ja to okrenem na šalu i zezanje.

Dok fanovi željno iščekuju novi album i uživaju na njegovim nastupima, poslušajte deo nove Acine pesme.

izvor: Srbija Danas, www.FOLKOTEKA.org

Ostavite komentar