Sinan Sakic Ziv sam

Sinan Sakić: Živ sam zahvaljujući lekovima iz Mostara!

Čini se da pevač više veruje alternativnoj, nego klasičnoj medicini…

Čini se da se Sinan Sakić oseća bolje nego ikada. Iako su ga mnogi otpisali nakon pogoršanja zdravstvenog stanja zbog kojeg je jedno vreme bio u bolnici pa potom na kućnom lečenju, Sinan svojim pojavljivanjem u TV emisijama pokazuje da to nije ni približno tako.

Pisali smo i to kako mu je jedan mostarski travar svojim prirodnim lekovima puno pomogao, pa nas i ne čudi podatak kako on i danas koristi njegove preparate. I sam pevač priča svojim prijateljima kako su ga ti lekovi mostarskog travara vratili u život. Zbog toga, poverio se Sakić, više veruje alternativnoj nego klasičnoj medicini.
Inače, travar i danas pravi lekove za pevača, no kako Sinana retko put nanese ka Mostaru, te lekove mu, kažu nam, obično donose kolege koje gostuju u tom gradu. A ako nikoga ne nađe, mostarski travar lekove šalje autobusom koje Sinan, ni po koju cenu, ne bi prestao piti.

Čitaj još:   Intervju Ana Bekuta: Mnogi su pohrlili na estradu a nije im tu mesto!

– Toliko su mi valjali da sam se preporodio, što se da primetiti na meni. To moja publika vidi. Čak me i glas počeo još bolje služiti. Sve u svemu, prezadovoljan sam terapijom koja me je izvukla iz mrtvih – poverio se Sinan svojim prijateljima.

izvor: Expres

Ostavite komentar