neda ukraden

Intervju Neda Ukraden: Ne palim se na mlade momke!

Neda Ukraden (64) pre neki dan imala je povoda za slavlje. U nedelju u Sabornoj crkvi u Beogradu kršten je njen osmomesečni unuk Dušan, a svečani čin obavio je starešina ovog hrama.

Mališan nije plakao, samo se smeškao, znatiželjno gledao brojne ljude oko sebe i pokušavao da dohvati sveću. Nije se bunio ni zbog polivanja svetom vodom, niti odsecanja pramenova kose. Kompletna porodica je bila doterana, a posebnu pažnju privlačile su pevačicine unuke, bliznakinje Neda i Aleksandra u svečanim haljinama i cipelicama sa potpeticama.

– Presrećna sam što su mi Jelena i Peca podarili troje unučića, a eto na njihovu petu godišnjicu braka sada je kršten i Dule – rekla je uzbuđena Neda.

Srećna baka ispred crkve častila je trubače, a potom krštenje unuka proslavila u jednom zemunskom restoranu.

Stalno dobijate komplimente za svoj izgled, ali nikako da nađete emotivnog partnera. Da li vam se udvaraju mlađi muškarci?
– Pa samo mi se mlađi momci i nabacuju! Ali, mene oni ne zanimaju, pogotovo ne oni duplo mlađi od mene. Njih smatram decom koja bi trebalo da se druže i zabavljaju sa svojim vršnjakinjama, a ne sa mnom. Po nekom nepisanom pravilu ovi stariji muškarci se nabacuju mladim curama i to je postalo nekako uobičajeno. Znam ja dobro kako izgledam, zadovoljna sam svojim stasom, kondicijom, zdravljem, ali nije sve u dobrom izgledu, treba imati nešto i u glavi, što takođe posedujem.

Kada ste se poslednji put zaljubili?
– Najbolje bi bilo da zapevam onu pesmu “Podsjeti me šta to bješe ljubav”. Eto, to je odgovor.
Konačno ćete zapevati u Beogradu i to 5. novembra u Centru Sava na koncertu u čast Đorđa Novkovića?
– Biće to omaž velikom kompozitoru, koji je napisao 3.000 pesama i ostavio neizbrisiv trag u muzici. Pevaću na tom koncertu u znak sećanja na dragog saradnika, koji me je zadužio svojim kompozicijama. Zajedno smo snimili pet albuma na kojima je gotovo 50 hitova. Uvek ga pominjem, mada ne znam koliko ljudi danas uopšte zna ko je on bio i da se bez njegovih hitova ne može pričati o našoj zabavnoj muzici.

Čitaj još:   Intervju: Žera: Imat ćemo zatišje kada umremo

Razmišljate li o solističkom koncertu u Beogradu?
– Salu je lako zakupiti, imam dovoljno hitova, uspešnu karijeru, izgrađeno ime, ali… Nemam ja šta kome da dokazujem da znam da pevam. Postavlja se pitanje podrške, imam li uporište u publici, pošto se menadžerima čini da je nemam, jer se niko do sada nije odvažio, ponudio i angažovao se da mi organizuje koncert. Ja ne želim ništa da forsiram i idem tamo gde sam poželjna i dobrodošla, gde me cene, poštuju i u krajnjoj liniji gde me plaćaju da im pevam.

Šta se dešava sa vašim placem u Lepetanima?
– To je klasična otimačina. Opštinski organi doneli su neke akte bez našeg znanja, iza leđa i na našu štetu. Došla sam u Lepetane i shvatila da opštinari hoće da mi uzmu deo placa, jer je tu neko nacrtao put. Zašto ne nacrtaše put kroz imanje komšije Crnogorca? Zato što im neće dozvoliti – kaže Neda i dodaje da nije planirala na tom placu ništa da zida, jer joj je kuća koju ima dovoljna.

– Našla sam se u besmislenoj situaciji koju moram da rešim, a ne znam kako. Prva misao mi je bila da sve to prodam i da se tako rešim problema koji mi zaista ne trebaju.

Čitaj još:   Intervju Slađana Milošević: Svesno sam se odrekla majčinstva!

Kajete se što ste ušli u šou u Tvoje lice zvuči poznato?
– Već prvog dana snimanja sam shvatila da je šou zahtevniji nego što sam mogla da sanjam i pitam se šta mi je to trebalo. Jeca i Peca, moji ćerka i zet, su me nagovorili da se uhvatim u to kolo i sad nema nazad. Sva sam u modricama, razlupala sam oba kolena, ali to je očekivano. Velika želja mi je da imitiram Tinu Tarner, rekla sam organizatorima šta bih želela, ali to je za sada samo moja želja.

izvor: Vesti

One comment

Ostavite komentar