Koji internet u nemackoj uzeti

Život u Nemačkoj: Jeftin i brz internet u ponudi

Život u Nemačkoj: Jeftin i brz internet u ponudi

Ako ste se već odlučili na korak da živite u Nemačkoj sledećih par godina ili čak ostatak života, onda naravno treba da grabite i za dobrim ponudama za internet, mobilni telefon, struja, osiguranje i sve ostalo.
ruter grafika
Zato od danas počinjem novu rubriku gde ću da vam pokazujem SAMO PROVERENE i lično korištene stvari za jeftiniji život u Nemačkoj.

U vezi stanarine vam ne mogu pomoći, znamo da je stanovanje skupo u Nemačkoj, ali mogu da vam pomognem sa onim sledećim najbitnijim, a to je internet.
Ja lično koristim u stanu dve internet veze, jednu preko telefonske žice gde imam brzinu od 250/40 Mbita. Oni se zovu 1und1 i kod njih sam već preko 15 godina. Imaju stabilni internet i možeš da naručiš najbolji ruter (uz manju nadoknadu) na svetu, a to je Fritz Box.

Kod njih imam i tri mobilne kartice, gde najstariji sin, žena i ja međusobno besplatno telefoniramo.
Uglavnom, akcenat je na internetu, imaju odlične ponude, stabilne veze i ne koštaju puno. Niste vezani za ugovor ako ne želite, možete bukvalno u roku od mesec dana da prekinete ugovor. Proverite da li mogu kod vas da vas priključe, samo ukucajte vaš poštanski broj i adresu i reći će vam koja brzina radi. Ovde provera:
DSL Anschluss-Check
A ako želite još brže da idete u net, na primer preko kablovske mreže, onda vam nudimo Vodafone (bivši Unitymedia), imaju trenutno akciju (februar 2020) gde dobijate 1000/50 brzinu. Jedan GIGABIT vezu, to letiiiiiii… i sve za 39,99Evra. Pogledajte i sve njihove druge ponude i odmah proverite da li to može kod vas da se priključi…

Čitaj još  Kako guliti voće i povrće / električno (Video)

Takođe vam stojim na raspolaganju i mogu vam pomoći kako da naručite internet, možete mi se javiti putem fejsbuka, instagrama, tvitera. Rado ću vam pomoći u procesu naručivanja interneta, prevoda i svih ostalih stvari vezanih za život u nemačkoj.
To bi bilo to za danas. Ako imate još pitanja u vezi života u nemačkoj, javite nam se. Ako želite da učite Nemački, imam idelano rešenje za vas. Pogledaje na mom YouTube kanalu “A kako drugačije” kako ja učim narod nemačkom jeziku ovde.

Pogledajte šta smo vam još pripremili u rubrici “ŽIVOT U NEMAČKOJovde.