zvezde granda - ziri sa milosem bojanicem

Zvezde Granda: Žiri jedva izabrao deset najboljih kandidata!

U sinoćnjoj emisiji Jelena Karleuša je pripremila jedno malo iznenađenje, te je kao specijalnu gošću dovela svoju stariju ćerku Atinu.

Osma emisija prvog kola, bar tako tvrdi strčuni žiri u emisiji Zvezde Granda, bila je najteža od svih dosadašnjih.

zvezde granda 14.11 kandidati

Žiri Zvezda Granda, imao je toliko težak zadatak prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, da su gotovo tokom cele emisije glasno negodovali i svađali se.

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, a u nekoliko navrata uspela je da preobrati žiri u korist kandidata. Specijalni član žirija sinoć je bio Miloš Bojanić.

U sledeće kolo prošli su: Miljana Šešić, Nikola Grujić, Denis Kadrić, Jovana Starlovlah, Biljana Karadžić, Šefki Jahjić, Osman Krehić, Oliver Aleksovski, Sabrina Ćezmo i Miloš Živković.

Karleušina ćerka izazvala opšte oduševljenje!

U sinoćnjoj emisiji Jelena Karleuša je pripremila jedno malo iznenađenje, te je kao specijalnu gošću dovela svoju stariju ćerku Atinu.

karleusa sa cerkom

Naime, Atinina velika želja je bila da uživo vidi kako izgleda snimanje “Zvezda Granda”, te je mama odlučila da joj to i ispuni. Preslatka devojčica je postala najintresantnija u žiriju, te je ona dala glas Osmanu, koji je dobio šest glasova od žirija.

Čitaj još  Saša Kovačević dobio verifikovan Jutjub kanal! (VIDEO)

– Kupio si me već u prvoj pesmi. Maestralno si otpevao pesmu – rekla je Jelena.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply