zvezde-granda

Zvezde Granda: Željko, Daniel, Hamza, Velid i Stefan su prošli dalje!

Žiri je imao veoma težak zadatak već prve večerti jer je čak 14 kandidata prošlo u baraž, ali za drugi krug bilo je mesta samo za njih petoro.

Zvezde Granda

Muzički šou Zvezde Granda je počeo i mnoge mlade nade predstaviće se žiriju s namerom da je osvoje i postanu nove “Zvezde Granda”.

Pevači iz svih krajeva Srbije predstavili su se pesmom dobro poznatom žiriju – Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosancu, Aci Lukasu i novoj članici Ani Bekuti, a u slučaju kada su bili neodlučni i kada kandidat nije dobio svih “šest tastera” za njegovu sudbinu bili su zaduženi Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Žiri je prve večeri imao veoma težak zadatak. Čak 14 kandidata je prošlo u baraža, ali je samo pet prošlo dalje: Željko Đmurz, Daniela Savić, Hamza Sokolović, Velid Handžić i Stefan Petrović prošli su u drugi krug takmičenja.

Šaban: Zorice, ne vaćari nas!
Zorica: Kume, sram te bilo!

U premijernoj epizodi devetog serijala „Zvezda Granda“, koja je sinoć emitovana na Prvoj, umalo da pukne kumstvo između Zorice Brunclik i Šabana Šaulića!

Oni su se posvađali oko takmičara Ismeta Abrazovskog (33) iz Skoplja, koji je pevao pesmu Željka Joksimovića „Nije ljubav stvar“. U startu je dobio glas od Zorice, ali je usledio komentar Snežane Đurišić:

Zorica i Saban

– Ajde da ga pustim da ide dalje – na šta je Brunclikova dodala:

– Od svih kandidata on je krenuo kako treba, ali znam da ima onih koji će reći da je falširao – aludirajući na svog kuma Šabana, koji nije glasao, ali se prepoznao u prozivci.

– Zorica vaćari publiku, a i nas – rekao je Šaban.

Čitaj još  Memo Haljevac dobio presudu protiv Pinka!

– Kume, sram te bilo. Kako možeš da kažeš da te ja vaćarim! Tebe sam venčala, a sad te vaćarim, sram te bilo – poručila je pevačica.

Strasti je pokušao da smiri Aca Lukas i nakon odluke Saše Popovića, Lepe Brene i Žike Jakšića, takmičar je prošao dalje. Identična situacija dogodila se pred kraj emisije, kad je Snežana Đurišić pritisla taster na Šabanovu pesmu, a da nije ni čula kako kandidat peva, što je mnogo zasmetalo Brunclikovoj, koja se odmah posvađala s koleginicom.

Kao i prethodne sezone, domaćini šoua bili su Sonja Kužet i Voja Nedeljković. Podsećanja radi, svaki kandidat nastupa iza zida, tako da žiri ne može da ga vidi, a tek pošto sudije pritisnu svih šest tastera za prolaz, zid se podiže. Takmičar koji prođe dalje ide u „sobu emocija“, gde ga čekaju porodica, prijatelji i voditelj. Pet najboljih prošlo je u dalji tok takmičenja, a stručni žiri čine Ana Bekuta, Bosanac, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić i Aca Lukas.

izvor: Kurir

Leave a Reply