zvezde granda muskarci

Zvezde Granda: Vladan, Nemanja, Filip, Pavle i Lazar prošli dalje!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ponovo muška grupa kandidata, koja je po mišljenju žirija bila veoma jaka, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug, to su: Vladan Antonijević, Lazar Rančić, Nemanja Radisavljević, Pavle Vitanov i Filip Kićanović.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju Zvezde Granda bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih muških kandidata, koji su po njihovom mišljenju zaslužili da se nađu u narednom krugu.

Emisija koja je do sada bila jedna od najboljih, gde je čak 12 kandidata izborilo plasman u baražni deo emisije, od samog početka donela je i dosta neslaganja među samim članovima žirija i produkcijskih sudija koji su večeras činili, Saša Popović i Žika Jakšić, dok je Lepa Brena odsustvovala zbog smrti majke. Ipak, i pored brojnih neslaganja, na kraju su uspeli da izaberu najbolje takmičare, koji su zaslužili da se bore u baražu emisije.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Vladan Antonijević, Lazar Rančić, Nemanja Radisavljević, Pavle Vitanov i Filip Kićanović.

Podsetimo, prošle nedelje borila se ženska grupa kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Biljana Sulejmanović, Elvedina Šehić, Slađana Dragojlović, Lejla Čaušević i Valentina Kuzmanović.

Šaban se naljutio na žiri!

Šaban Šaulić prilično se naljutio na svoje kolege i članove žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Grande”.

Naime, jedan od takmičara je izabrao Šabanovu pesmu i žiri je bio u dilemi oko njegovog pevanja, dok je Saša Popović smatrao da je takmičar trebalo da izabere neku drugu pesmu, što je Šaulića veoma pogodilo.

Čitaj još  "Zvezda Granda" Vanja Mijatović: Još ne mogu da ustanem iz kreveta

Saban Saulic ziri

– Kad god je moja pesma u pitanju, neka rasprava i isto pitanje zašto pevaju baš tu pesmu. Pa valjda pevaju zato što im se pesme sviđaju. Najbolje bi bilo da zabranite da se pevaju moje pesme i gotovo – naljutio se Šaban.

Takmičar je na kraju ipak prošao dalje, a Šaban mu je poručio da ne peva više njegove pesme.

– Nemoj više da pevaš moje pesme, ni ti ni bilo ko drugi.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, Svetplus

Leave a Reply