zvezde granda devojke

Zvezde Granda: Valentina, Kristina, Emina, Svetlana i mala Milica prošle dalje!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se druga grupa ženskih takmičarki, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u narodno kolo, to su: Emina Tufo, Valentina Bujila, Kristina Denić, Svetlana Bogićević i Milica Stanišić.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih ženskih kandidatkinja, koje su po njihovom mišljenju zaslužile da se nađu u narednom krugu.

Četvrta emisija takmičenja Zvezde Granda počela je veoma uzbudljivo, od neslaganja žirija među sobom do rasprave sa čelnim ljudima Grand produkcije, ali su se na kraju ipak složili oko odluke, da 16 kandidata zaslužuje da se nađe u baražu takmičenja.

Mala Milica zvezde granda

Posebno oduševljenje prvo publike a zatim i žirija, izazvao je nastup male Milice Stanišić sa Pala. Milica je pevala pesmu “Moja zakletvo” Zorice Brunclik, a ima samo osam godina.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Emina Tufo, Valentina Bujila, Kristina Denić i Milica Stanišić.

Čitaj još  Brena odgovorila Vesni: Ne kupuj krpice, ulaži u biznis!

Podsetimo, prošle nedelje borila se druga grupa muških kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Elmedin Kadrispahić, Alen Hasanović, Ilija Radišić, Oliver Stamenkov i Nikola Ajdinović.

izvor: Svetplus

Leave a Reply