zvezde granda muskarci

Zvezde Granda: Uglješa, Haris, Nenad, Dejan i Damir idu dalje!

Od samog početka donela je i dosta neslaganja među samim članovima žirija i produkcijskih sudija.

U večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ borila se muška grupa kandidata, koja je po mišljenju žirija bila najjača do sada, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug, to su: Uglješa Radonjić, Haris Bogućanin, Nenad Milevski, Dejan Čavić i Damir Čakić.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju ‘Zvezde Granda’ bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih muških kandidata, koji su po njihovom mišljenju zaslužili da se nađu u narednom krugu.

Emisija koja je do sada bila jedna od najboljih i najjačih, gde je čak 14 kandidata izborilo plasman u baražni deo emisije, od samog početka donela je i dosta neslaganja među samim članovima žirija i produkcijskih sudija koje čine Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić, Ipak, na kraju uspeli su da izaberu najbolje takmičare, koji su zaslužili da se bore u baražu emisije.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Uglješa Radonjić iz Podgorice, Haris Bogućanin iz Sjenice, Nenad Milevski iz Kruševca, Dejan Čavić iz Vršca i Damir Džakić iz Banovića.

Čitaj još  Darko Lazić i Ana Sević razmenjivali nežnosti na plaži!

Podsetimo, prošle nedelje borila se ženska grupa kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Katarina Spasojević, Tamara Milutinović, Milica Jokić, Lidija Janković i Dragica Zlatić.

Pogledajte celu emisiju ‘Zvezda Granda’:

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply