Zvezde Granda u tajnoj vezi!

Aleksandra i Miloš su oduvek bili bliski, a pre skoro godinu dana su uplovili u ljubavnu vezu, za koju znaju samo njihovi najbliži prijatelji.

Aleksandra i Milos

Iako se svima predstavlja kao slobodna devojka, pevačica Aleksandra Bursać (26) već godinu dana je u vezi sa Milošem Vujanovićem (22), koji je ove godine osvojio drugo mesto u takmičenju “Zvezde Granda”.

Kako saznajemo, njih dvoje su u ljubavnu vezu uplovili još prošle godine, a svoj odnos kriju od očiju javnosti zbog njegove karijere.

Aleksandra i Miloš su oduvek bili bliski, a pre skoro godinu dana su uplovili u ljubavnu vezu, za koju znaju samo njihovi najbliži prijatelji.

– Kako se Miloš iste godine prijavio za takmičenje “Zvezde Granda”, oni su doneli zajedničku odluku da nikome ne pričaju da su u vezi, kako to ne bi ugrozilo njegov plasman u takmičenju. Aleksandra je čak svake subote na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk podržavala Miloša i aludirala na svoje prijatelje da glasaju za njega. Ipak, za sve vreme, koliko je takmičenje trajalo, niko nije posumnjao da između njih dvoje ima nešto više od prijateljstva – izjavio je izvor blizak ovom ljubavnom paru i dodaje da je Vujanović često odlazio na Aleksandrine nastupe, kao i da ga je ona upoznala sa mamom.

– Aleksandra je u poslednje vreme često nastupala u Beogradu, a u nekoliko navrata je i on dolazio na njene nastupe kako bi joj dao podršku. Oni nikada u javnosti nisu razmenjivali nežnosti, baš iz razloga da neko ne bi posumnjao u njihovu bliskost. Aleksandra je njega čak i upoznala sa svojom mamom, koja ga obožava jer je Miloš stvarno divan momak – kaže izvor blizak ovom paru.

Čitaj još  Komšije ogorčene na pevačicu zbog bacanja smeća kroz prozor!

U nameri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa pevačicom koja je trenutno sa mamom na odmoru u Turskoj, ali je kratko odgovorila na pitanje.

– Nismo u vezi i nemam drugi komentar – izjavila je Aleksandra, dok je Vujanovića naš poziv juče probudio.

– Nemam nikakav komentar – bilo je sve što je rekao mladi pevač koji je na osnovu svog izgleda i glasa osvojio srca mnogih devojčica.

izvor: Alo

Leave a Reply