zvezde granda devojke

Zvezde Granda: Tamara, Sanela, Milana, Marina i Naida prošle dalje!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ženska grupa kandidata, koja je bila izuzetno jaka, a samo najboljih pet devojaka uspelo je da izbori prolaz u sledeći krug.

Večerašnja emisija Zvezde Granda, bila je jedna od najjačih do sada. Preko 20 devojaka predstavila se strogom šestočlanom žiriju, koji je bio oduševljen kandidatkinjama, a to pokazuje i da je njih 16 prošlo u baražni deo takmičenja.

Aca Lukas, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Zorica Brunclik i u ovoj epizodi bili su na teškim mukama jer su kandidatkinje bile neverovatne, a njih pet je uspelo da obezbedi prolazak u narednu fazu takmičenja.

Saban Saulic ziri

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Marina Stefanović, Milana Stevanov, Sanela Huseinović, Tamara Dragić i Naida Bešlagić.

Podsetimo, prošle nedelje borila se muška grupa kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Vladan Antonijević, Lazar Rančić, Nemanja Radisavljević, Pavle Vitanov i Filip Kićanović.

Takmičarka fascinirala Šabana!

Šaban Šaulić oduševio se mladom Stefani Pavlović iz Blaca koja je pevala “Tužnu pesmu” Nevernih beba i tokom njenog nastupa je gledao u nju kao tele u šarena vrata, bar je tako zaključio direktor Granda, a i pevač se sam složio s tim.

Stefani Pavlovic

– Ja sam sve vreme gledao u žiri i gledao sam Šabana dva minuta i ti si gledao u nju – rekao je Saša, a sam Šaban je dodao da je gledao kao tele u šarena vrata.
– Meni je sve ovo bilo lepo i njena energija i valjda sam ja zato zinuo ko tele u šarena vrata, bez zatvaranja usta – rekao je Šaban.
– Ja volim ovu pesmu i kako je izvode, ali ti si mi skrenula pažnju svojom interpretacijom – kaže Zorica.

Čitaj još  Zvezde Granda: Dalje su prošli Sead, Milana, Filip, Naida, Uglješa i Biljana!

Snežana je takođe rekla da je skrenula njenu pažnju interpretacijom.

– Sreća ti je bila naklonjena – rekla je Ana Bekuta.

Pogledajte Stefanin nastup:

Zorica prozvala Popovića zbog takmičarke!

Zorica Brunclik primetila je čudno ponašanje kod Saše Popovića i Žike Jakšića dok je pevala veoma atraktivna takmičarka Marijana Josić.

– Osećam da je rad nogu bio neverovartan, vas dvojica ste zabalavili – primetila je Zorica i dodala:
– Toliko ste gledali u nju da nas niste ni primetili. Mi smo ovde mogli da umremo, ne biste primetili. Mogli smo i da odemo, nema šanse da biste vas dvojica to primetili.

Marijana Josic

Popović je pokušao da se opravda pa se i našalio da je takmičarka niska i da ima 40 godina, ali Zorica je nastavila.

– Osećam da ćemo, kad se digne zavesa, da svi popadamo u nesvest od lepote – dodaje Zorica.

Šaban je rekao da je osetio da je u pitanju nešto vredno.

Pogledajte Marijanin nastup:

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Svetplus, Kurir

Leave a Reply