zvezde granda finalisti 20.06

Zvezde Granda: Šest kandidata prošlo u finale!

Kako se finale popularnog takmičenja “Zvezde Granda” približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama.

Dvadeset kandidata prošlo je u samo finalno takmičenje ‘Zvezde Granda’, a večeras je nastupila prva grupa od njih deset. Njih četvoro večeras, dva muška i dva ženska kandidata, morali su da napuste šou. Nakon izvođenja pesama, usledilo je i baražno takmičene u kome su kandidati pre glasanja žirija, otpevali još po jednu strofu i refren pesme po izboru.

Šestočlani žiri u sastavu Dragan Kojić Keba, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta nakon izvođenja pesama kandidata glasali su tako što su ocenjivali kompletan nastup. Stajling pevanje i ponašanje na bini.

zvezde granda finalisti 20.06.

Milanu Rakiću i Milani Stankić su duplirani su glasovi žirija, a njihovi bodovi sabrani su sa SMS glasovima publike, za prva dva kandidata koja su od njih dobila najviše poena. Na taj način oni su omogućili da neko od njih obezbedi svoj prolaz u samu završnicu.

U finale takmičenje plasirali su se: Marina Stankić, Semir Jahić, Belma Karšić, Alen Hasanović, Biljana Sulimanović i Haris Berković.

Marina zaplakala od sreće!

Marina Stankić u večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ uspela je da svojom interpretacijom, ali i stasom zadivi šestočlani žiri koji je mladoj kandidatkinji dao veliki broj poena i samim tim joj duplirao glasove.

Čitaj još  Parovi: Zbog Zorice totalni pretres u vili (VIDEO)

marina stankic

Izvođenjem numere Lepe Brene “Poželi sreću drugima”, Marina Stankić je zadivila sve, a njen scenski nastiup oduševio je i šestočlani žiri koji je mladoj kandidatkinji dodelio 178 glasova od mogućih 180 i samim tim, Marinini poeni biće duplirani, te su joj velike šanse da obezbedi plasman u veliko finale najspektakularnijeg takmičenja na našim prostorima. Nakon komentara koje je dobila od vrhunskih stručnjaka, takmičarka se na kraju i rasplakala.

– Hvala vam puno na ovakvim komentarima. Suze su radosnice, jer dobiti ovakve komplimente od vrhunskih stručnjaka, čini me veoma ponosnom i srećnom – rekla je Marina.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply