zvezde granda 30.05

Zvezde Granda: Sedam takmičara se plasiralo u sledeći krug!

Za dalji prolazak u duelima borili se muški i ženski kandidati organizovani u duele.

Kako se finale popularnog takmičenja “Zvezde Granda” približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama. Jer, doneti odluku o tome, koga od talentovanih i sve boljih pevača udaljiti od trke za super finale, nije nimalo lako.

Verbalni dueli na relaciji Saša Popović – stručni žiri ni u večerašnjoj emisiji ‘Zvezda Granda’ nisu izostali, pa smo tako bili svedoci mnogih prozivki od strane pomenutih sudija. Zanimljiv je i podatak da je čak pet takmičara odlučilo da peva pesme Zdravka Čolića, pa je žiri zaista imao težak zadatak.

zvezde granda ziri 30.05

Ipak, Alen Hasanović, vojim izvođenjem pesme “Gori vatra”, zapalio je studio svojim glasom i definitivno obeležio večerašnju emisiju. Ni ostali kandidati nisu zaostajali, a od njih 14, sedam najboljih uspelo je da obezbedi prolaz u sedmi krug takmičenja, a to su: Petar Nisić, Marina Stanikić, Milan Rakić, Gorana Babić, Alen Hasanović, Marina Stefanović i Harun Mehmedagić.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Uprkos kritikama, Marina prošla dalje!

Marina Stefanović u večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ uspela je da izbori plasman u sedmi krug takmičenja uprkos brojnim kritikama koje je dobila od šestočlanog žirija.

Čitaj još  Zvezde Granda: Uglješa, Haris, Nenad, Dejan i Damir idu dalje!

marina prosla u sedmi krug

Izvođenjem pesme “Ceo svet je moj”, Marina je izazvala burne reakcije šestočlanog žirija, koji nije bio oduševljen večerašnjim nastupom ove kandidatkinje:

– Ti i Sandra ste bile večeras katastrofalne. O tvom pevanju Marina, nemam šta da kažem, jer pevaš vrhunski, ali ti je izbor pesama bio očajan – rekao je Aca, dok je Šaban bio potpuno suprotnog mišljenja i rekao da je Marina bila savršena.

zorica 30.05.

Snežana, Zorica i Ana su se složile sa kolegama. Ipak, Marina je za nijansu bila bolja od Sandre Rešić, te je izborila plasman u narednu fazu takmičenja.

Pogledajte njen večerašnji nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply