zvezde granda ziri

Zvezde Granda: Sedam kandidata prošlo u sedmi krug!

Od 14 odličnih kandidata, u sledećoj fazi takmičenja je bilo mesta samo za sedmoro najboljih.

Kako se finale popularnog takmičenja “Zvezde Granda” približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama. Jer, doneti odluku o tome, koga od talentovanih i sve boljih pevača udaljiti od trke za super finale, nije nimalo lako.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

ziri zvezde granda

Uz suze i posle velike borbe, plasman u narednu rundu “Zvezda Granda” su obezbedili Belma Karšić, Biljana Marković, Haris Berković, Marian Trivi, Marjana Katić, Semir Jahić i Tamara Dragić.

Odluku da je prošla u sledeće kolo Biljana Marković dočekala je sa mnogo emocija, pa ni suze nisu izostale. Tako joj je bilo potrebno nekoliko minuta da se umiri i nastavi da govori, što je bilo sasvim dovoljno da gotovo svi u studiju zaplaču – od njene porodice do publike.

Stručni žiri je tokom cele emisije bio dobro raspoložen. Prštali su kompliment a naravno, nije izastalo ni uobičajeno prepucavanje između Saše Popovića i njih.

Inače, zbog velikog interesovanja, ali i vrhunskih vokala, produkcija je odlučila da se sledeće subote održi još jedna baražna emisija, kako bi se dala i poslednja šansa najboljim kandidatima, koji nisu imali sreće.

ana, dragan, snezana

Među onima koji će sreću potražiti u baražu je i brat Rade Manjolović, Nenad, koji je ispao iz daljeg takmičenja.

Marina Stankić: Otkrila sam da mi je Jelena Gerbec sestra!

Marina Stankić, jedna od omiljenih učesnica ovogodišnjeg izdanja „Zvezda Granda“, zahvaljujući takmičenju saznala je da ima sestru.

Naime, otkrila je da joj je Jelena Gerbec, koja je takođe kročila na estradu kroz ovo nadmetanje, rođaka.

Čitaj još  Zvezde Granda 2012 / 2013: Ispali Dejana Erić i Nemanja Anđelović! (Video)

marina stankic

– Tačno je da sam zahvaljujući „Grandu“ saznala da imam rodbinske veze s Jelenom Gerbec. Zapravo, to sam otkrila pre dve godine, kad sam se prvi put prijavila za takmičenja. Moja prababa i njen pradeda su brat i sestra, i nas dve smo rođake, ali eto, ispostavilo se da se nismo znale sve do samog takmičenja. Baš mi je drago što se sve to saznalo, ona je divna devojka – priča Marina i nastavlja:

– Čim sam za to saznala, rekla sam i Jeleni. Ona mi je bila podrška i pre nego što smo saznale da smo rođake. Radile smo i neke tezge zajedno. Daje mi savete i maksimalno je uz mene, što bi se reklo, iz iste smo kuće – otkrila je Marina, koja uveliko sprema sledeći nastup na takmičenju.

Kaže da joj je trenutno najveći problem koju će pesmu da izabere i s kojom će se numerom najbolje predstaviti žiriju i publici u sedmom krugu takmičenja.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply