Zvezde Granda

Zvezde Granda: Sanel, Aleksandra, Marija, Stefan i Milica prošli u sledeći krug!

Završilo se i četvrto veče kvalifikacionog dela takmičenja Zvezde Granda, a žiri je odlučio o novih pet kandidata koji su prošli u sledeći krug: Smolo Sanel, Nikolić Aleksandra, Marija Stojićević, Stefan Živković i Milica Pavlica.

Kao i u prethodnim emisijama i večeras su u žiriju bili Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić. Pored njih, vrhovni žiri Saša Popović i Lepa Brena odlučivali su o kandidatima koje žiri nije pustio dalje, a imaju bar jedan pritisnuti taster.

Među kandidatima koji nisu prošli dalje našao se i sin jednog od članova “Slatkog greha”, ali nije prošao dalje. Kada je došao red da Saša Popović i Lepa Brena odluče da li ide dalje, Saša je naglasio da u takmičenju Zvezde Granda nema protekcije, pa iako je Damir Marković sin Sašinog cimera i prijatelja, ipak nije prošao u sledeći krug takmičenja.

I u ovoj emisiji bilo je dosta slaganja, ali i neslaganja među žirijem, ali su ipak izabrali pet kandidata koji će proći u sledeći krug, nakon predstavljanja i baraža u kome se našlo 12 takmičara, koji su se pojavili u ovoj, četvrtoj po redu, emisiji kvalifikacionog kruga.

Ono što obeleži svako emitovanje “Zvezda Granda” svakako jeste žiri koji sam po sebi pravi šou, pa su se tako energična Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac i ovog puta prepucavali. Pevačica napala Bosanca rekavši da je ljubomoran na njenog Kemiša. Stojković se branio i objasnio da je ponosan na sebe jer sprema duet za svoju ćerku Džidžu sa Halidom, a radi i sa Lepom Brenom.

Čitaj još  Zvezde Granda 2012 / 2013: Marko Stolić i Haris Skarep idu dalje! (Video)

12 takmičara prošlo je u baraž koji se održava na kraju emisije, a od njih je petoro prošlo u sledeći krug.

Iako su se mnogi borili i dali sve od sebe da postali zvezde “Granda”, dvanaestoro je prošlo u baraž i otpevalo po jedan refren i ponovo se potrudili da osvoje žiri, a na kraju je odlučeno da u sledeći krug takmičenja prođu: Smolo Sanel, Nikolić Aleksandra, Marija Stojićević, Stefan Živković i Milica Pavlica.

izvor: Svetplus

Leave a Reply