zvezde granda kandidati

Zvezde Granda: Pogledajte koji kandidati su prošli dalje!

Emisiju je obeležila takmičarka Dunja, koja je uspela Sašu Popovića da digne na sto, kao i Bosanac koji je priznao da je nekada bio zaljubljen u Maju Odžaklijevsku.

Kao i u svakoj sezoni, tako i u ovoj Zvezde Granda nastavljaju potragu za talentovanim ljudima.

Žiri, je ove godine u izmenjenom sastavu, na čijem je čelu ostao Šaban Šaulić, dok se gost iznenađenja, menja na nedeljnom nivou. Uloga domaćina emisije je poverena starom timu, voditeljima Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću.

ziri zvezde granda

Sinoćnja emisija je pokazala nove talente, a samo najbolji su prošli u dalje takmičenje. Nakon glasanja, žiri je doneo odluku da dalje prođu: Vanesa Deljkić, Nikolina Savičić, Haris Škarep, Milan Stojčinović, Jasmin Alevski, Nikola Pećanac, Jovana Vasić, Darko Mirković, Dalibor Vujičić i Dunja Popović.

Emisiju je obeležila takmičarka Dunja, koja je uspela Sašu Popovića da digne na sto, kao i Bosanac koji je priznao da je nekada bio zaljubljen u Maju Odžaklijevsku.

maja odzaklijevska zvezde granda

U večerašnjoj emisiji Zvezda Granda u ulozi gostujućeg žirija se našla pevačica Maja Odžaklijevska. Dragan Stojković Bosanac nije krio svoje oduševljenje što se našao sa Majom u studiu. Naime, on je priznao da je nekada bio zaljubljen u pevačicu, kao i da je i dalje veoma lepa. Kada je nastupala takmičaraka koja je pevala Majinu pesmu, Bosanac se podsetio starih dana.

– E Maja je nekada bila lepa i ali i zgodnija od ove takmičarke, kada sam bio zaljubljen u nju – rekao je Dragan, nakon čega se pevačica nasmejala i zahvalila.

Onda se ubacio Saša Popović i rekao da se Odžaklijevska i njemu dopala.

Čitaj još  Zvezde Granda: Dalje su prošli Ilija, Svetlana, Tamara, Alen i Sandra!

– Pa šta samo ti, svi smo bili zaljubljeni u Maju! – rekao je Popović, a Bosanac se našalio i izjavio kako je Saša zbog svoje visine mogao da je gleda odozdo.

Popović se popeo na sto!

Dunja Popović se najpre predstavila pesmom “More tuge”. Drugom pesmom “Mladiću moj” grupe Zana, Dunja je bacila žiri u trans, te su tako svi ustali da igraju, a Saša Popović se čak popeo na sto. Za Popovićevu su svi imali reči hvale.

– Dajem ti moje srce – rekao je Šaban.

dunja popovic prvi krug

Marija Šerifović je rekla da peva solidno ali da ima energiju.

– Napravila si ovde pravi cirkus – rekla je ona i pohvalila Dunju.

– Unela si čaroliju ovde – rekla je Ana Bekuta.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply