zvezde granda 26.12. ziri

Zvezde Granda: Pogledajte ko se večeras plasirao dalje

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

Žiri Zvezda Granda, imao je dosta problema, jer su kandidati večeras, u četrnaestoj emisiji, bili na visini zadatka, te je dosta njih dobilo svih šest glasova.

nada obric u zvezdama granda

Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, da su gotovo tokom cele emisije glasno negodovali i svađali se.

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem, Marijom Šerifović, ali i Nadom Obrić koja je bila gostujući član žirija.

zvezde granda kandidati 26.12.

U sledeće kolo prošli su: Fatmir Sulejmani, Sanela Huseinović, Stefan Arsenijević, Marko Milojković, Dragana Petrović Maza, Nenad Kostov, Mila Miletić, Slađana Dragojlović, Nemanja Radisavljević i Aleksandar Miškovski.

Andrija oduševio Karleušu!

Andrija Simić u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, uspeo je da svojom energijom oduševi žiri, iako je u prvoj pesmi dobio šest ne.

andrija simic zvezde granda

Izvodeći numeru Saše Kovačevića, Andrija je u Zvezdama Granda dobio šest NE, ali je produkcijski žiri odlučio da ovom dvadesetogodišnjem momku iz Beogarada da šansu. Drugom pesmom uspeo je da svojom energijom razigra sve.

Čitaj još  Premijera spota: Elitni odredi feat. Nikolija – “Alkohola litar” (OFFICIAL VIDEO 2014)
– Imaš odličnu energiju, izgledaš kao neki super star iz Amerike – rekla je Jelena.

Nažalost, Andrija nije prošao u sledeći krug.

Pogledajte njegov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

Facebook komentari

Leave a Reply