zvezde granda devojke

Zvezde Granda: Pet najboljih devojaka prošlo dalje!

Večeras je nastupala ženska grupa, a o njihovom talentu i prolazak u sledeći krug odlučivaće dobro poznati žiri.

Večeras je u ‘Zvezdama Granda’ na redu ženska grupa, a o njihovom talentu i prolazak u sledeći krug odlučivaće je dobro poznati žiri – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada budu neodlučni o njihovoj sudbini odlučivaće Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

U večerašnjoj emisiji borila se ženska grupa takmičarki, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug, a to su: Katarina Spasojević, Tamara Milutinović, Milica Jokić, Lidija Janković i Dragica Zlatić.

Podsetimo, prošle nedelje u dalji krug plasirali su se: Marinijan Kirilovski iz Kumanova, Zoran Simeunović iz Sombora, Rumun Marian Tirvi, Petar Gopić iz Ratkova i Petar Vasić iz Valjeva.

Bosanac i Lukas provocirali Zoricu!

Uobičajena koškanja između članova žirija nisu izostala ni ovog puta, s tim što je Zorica tražila i zaštitu od Saše Popovića.

Zorica Brunclik sa perikom

Naime, pevačici nije bilo jasno zbog čega su Lukas i Bosanac pustili takmičarku Danijelu Stojković, koja je pevala njenu pesmu pa je tražila njihovo stručno misljenje. Bosanac se našalio na njen račun, karakirajući neki od njenih komentara iz prethodnih emisija što je pevačicu razbesnelo:

– Kako što narod kaže, ‘ima moj, ali ima i preko moj’. Ovo je bruka i sramota, ne bih da učestvujem u ovome, jer je ovo iživljavanje. Ili ćemo da se ponašamo kako treba ili nećemo i molim, Sašu, da me uzme u zaštitu!

– Lukas i Bosanac su školski drugovi zato su zajedno glasali – rekao je Saša Popović provokatorski.

Čitaj još  Slavica Ćukteraš teško podnosi raskid veridbe!

Ćanina bratanica ispala iz takmičenja!

Jelena Bodiroža (19) iz Novog Sada, inače bratanica pevačice Ćane, nije uspela da očara žiri svojim glasom i nije uspela da se plasira u drugi krug ‘Zvezda Grand’a. Ona je pevala pesmu “Juče sam” Dare Bubamare, ali nije dobila nijednu zvezdicu.

Jelena Bodiroza

Međutim, iako žiri nije oduševila glasom, očarala ih je svojim stasom.

– Kako si zgodna – rekla je Snežana.
– Vežbaj i prijavi se iduće godine – rekao je Aca.
– Otvaraj usta i biće super. Zgodna si i lepa. Pozdravi tetku – rekao je Bosanac.
– Pevala si odlično refren. Treba ti rutine, da se malo više baviš pevanjem – zaključio je Šaban.
– Po izgledu si zvezda, samo malo vežbaj – zaključio je Saša Popović.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply