zvezde granda ziri 12.12.

Zvezde Granda: Ovih deset kandidata je prošlo dalje!

U novoj epizodi “Zvezda Granda” koja je večeras prikazana na TV “Prva”, ponovo se u glavnoj ulozi našla Jelena Karleuša koja je napravila pravi šou.

Večerašnja emisija, dvanaesta po redu u ovoj sezoni, bar kako tvrdi stručni žiri, bila je jedna od najtežih, ali i najboljih do sada.

zvezde granda kandidati 12.12.

Žiri Zvezda Granda, imao je težak zadatak, jer su kandidati večeras bili na visini zadatka, te je dosta njih dobilo svih šest glasova. Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, da su gotovo tokom cele emisije glasno negodovali i svađali se. Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem i Marijom Šerifović.

Večerašnji gost iznenađenja bio je kompozitor Pera Zdravković.

U sledeće kolo prošli su: Dejan Crnogorčević, Jovana Lazić, Marina Prce, Stefan Osmanović, Stefan Andrejević, Aleksandra Mladenović, Asim Selimović, Marija Resemić, Nemanja Rajak i Vlastimir Janković.

Karleuša ponovo dominirala!

U novoj epizodi “Zvezda Granda” koja je večeras prikazana na TV “Prva”, ponovo se u glavnoj ulozi našla Jelena Karleuša koja je napravila pravi šou.

Čitaj još  Parovi: Produkcija odredila kaznu za Gastoza!

karleusa dominirala

Jelena je od jednog takmičara tražila malo krvi, dok je drugom rekla:

– Daj malo… da iz tebe izađe zver!

A zatim ju je ponela atmosfera pa je u providnom kostimu zaigrala i pokazala guzu kojom je načisto opčinila sve u studiju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Telegraf, Svetplus

Leave a Reply