zvezde granda - prosli dalje

Zvezde Granda: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!

Treća emisija je pokazala nove talente, od kojih su najbolji prošli u sledeći krug.

Zvezde Granda u novoj sezoni nastavljaju potragu za talentovanim ljudima. Žiri, je ove godine u izmenjenom sastavu, na čijem je čelu ostao Šaban Šaulić, dok će se gost iznenađenja, menjati na nedeljnom nivou. Sinoć se na mestu gosta našao Adil Maksutović.

ziri nova sezona

Uloga domaćina emisije je poverena starom tandemu, voditeljima Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću. Sinoćnja emisija je pokazala nove talente, a samo najbolji su prošli u dalje takmičenje.

Nakon što je žiri glasao, jednoglasno su se složili da u sledeći krug priđu: Denis Ibrahimović, Milana Tatervić, Zoran Janković, Stefan Petrović, Kristina Denić, Elvin Čavkić, Dejana Erić, Zoran Bušin, Ranka Pelemiđ i Nemanja Bačilović.

Karleuša prozvala debele kolege!

Jelena Karleuša je u ovoj sezoni novi član žirija Zvezda Granda. Ona komentariše talenat i pevanje mladih pevača, kao i stajling i ponašanje na sceni.

Tokom emisije, Karleuša se našla u sukobu sa velikim zvezdama koje čine žiri, kao što su Snežana Đurišić i Ana Bekuta, kada je javno diskriminisala gojazne ljude. Žiriju se predstavila učesnica Dejan Erić koja se pohvaila kako je izgubla na kilaži 20 kilograma. Takmičarkin glas i stas su pohvalili svi članovi žirija, a onda je usledeo Karleušin komentar kada se porugala punijim osobama.

karleusa przivke

– Debeli ljudi nemaju prolaz u šou biznisu – rekla je ona, što je izazvalo bes kod Snežane i Ane.

Njih dve su se pobunile i navele mnoge poznate svetske zvezde koje kubure sa kilogrima, ali su uprkos tome veoma uspešne. Osim što je diskriminisala gojazne ljude, ona je pevačice uporedila sa starletom Kim Kardašijan koja ima zadnjicu kao Snežana Đurišić i Marija Šerifović.

Čitaj još  Aki Marković potvrdio: Ne čekam Saru, imam novu devojku!

– Super je što si smršala, pusti ove punije žene šta govore, govorim ti kako jeste. Svi smo mi ovde manje više sujetni i mislimo za sebe da smo najbolji i najlepši – rekla je ona takmičarki, što je izavalo reakciju Đurišićeve.

– E, ja nisam sujetna, nemoj da vređaš! – odbrusila joj je pevačica, dok je Ana Bekuta dodala da neko za razliku od Karleuše ulaže u pevanje, a ne samo u izgled.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: EPK

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply