zvezde granda 09.05.

Zvezde Granda: Osam takmičara zasluženo u petom krugu!

U sinoćnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ šestočlani žiri direktno je u petu fazu takmičenja poslao četiri kandidata, dok je njih osmoro, četiri muška i četiri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja.

Četvrti krug takmičenja “Zvezde Granda” je u punom jeku, pa su i takmičari sve bolji, interpretacije sve ozbiljnije.

Šestočlani žiri ostao je nepromenjen, a Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežani Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta i Aca Lukas našli su se pred teškim odlukama. Kada su ovi članovi žirija neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović i Žika Jakšić.

ana, bosanac i snezana

Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali: Marina Stankić, Milan Rakić, Kristina Denić i Igor Gmitrović.

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih četvoro. Odmah iz baraža svojim kolegama su se i Elmedin Kadrispahić, Tamara Milutinović, Dunja Popović i Raša Savić.

Prošle subote u dalji krug prošli su: Emina Tufo, Armin Bijedić, Gorana Babić i Nenad Manojlović.

Šou ‘Zvezde Granda’, nastavlja se i sledeće subote, kada je na redu baražna emisija u kojoj će kandidati koji su ispali u regularnom delu takmičenju, dobiti novu šansu da se vrate u šou i pokušaju da izbore svoje mesto u samoj završnici.

Zorica ljubomorna na Harisa!

Haris Bogućanin koji se predstavio u poslednjoj grupi večerašnjih takmičara emisije “Zvezde Granda” oduševio je žiri.

haris bogucanin 09.05.

On je izabrao da se predstavi Šabanovim pesmama “Procvetala ljubičica” i “Sam za stolom jedan čovek sedi”, gde je pokazao pravi talenat na kom mu je i stručni žiri pozavideo.

Čitaj još  Bosanac prozivao Jelenu Tomašević: Njena pesma je glupa!

– Harise, ja ne znam odakle tebi takvi trileri koji su samo ispadali. Ja sam večeras kao pevač bila ljubomorna na tebe – rekla je Zorica.

Nakon nje je njegove trilere primetio i Šaban koji je rekao da podržava mišljenje svoje koleginice Zorice i da je neverovatno kakvi trileri su izlazili iz njegovog grla.

saban, zorica i lukas

Haris je ponosno slušao i zahvaljivao se, međutim, nije uspeo da se izbori sa konkurencijom, te nije prošao dalje. Ukoliko bude organizovan neki od baraža za povratak kvalitetnih kandidata, sasvim smo sigurni da će se Haris među njima i da će se ponovo naći u borbi za najbolju ‘Zvezdu Granda’.

Pogledajte njegov nastup od 3.43 minuta:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply