zvezde granda 14.05.

Zvezde Granda: Osam kandidata prošlo u vanrednom baražu!

Veliki broj talenata naterao je produkciju da organizuje još jednu baražnu emisiju u kojoj je njih osmoro dobilo još jednu priliku.

Zbog velikog broja dobrih takmičara koji su nažalost ispali, produkcija je odlučila da organizuje specijalnu, baražnu emisiju u kojoj su neki od kandidata vraćeni u takmičenje.

Pravila su sinoć bila malo drugačije. Predstavile su se tri muške i tri ženske ekipe. Od njih četvoro niko neće direktno ići dalje već će dvoje odmah napustiti, a preostalih dvoje pevati ponovo u baražu.

zvezde ziri 14.05.

Sinoćnja vanredna emisija za Aleksandru Mladenkvić, Dejana Čavića, Marinu Bogdanović, Marjanu Katić, Naidu Bešlagić, Uglješu Radonjića, Vladana Antonijevića i Željka Đmuru bila je skoro kao finale, budući da su dobili jos jednu šansu i zahvaljujući baražnom glasanju vratili se u regularan tok takmičenja.

Šestočlani žiri ostao je nepromenjen, a Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežani Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta i Aca Lukas nalazili su se pred teškim odlukama. Kada su ovi članovi žirija neodlučni, u pomoć im stiže produkcija Granda – Saša Popović i Žika Jakšić.

Maryana i Marina oduševile žiri!

Maryana Katić i Marina Bogadnović fascinirali su šestočlani žiri ‘Zvezda Granda’ koji je obema kandidatkinjama dao maksimalan broj poena.

maryana katic baraz

Takmičari su i ove subote u emisiji ‘Zvezde Granda’ izvodili fenomenalne kompozicije što je žiri ozbiljno stavljalo na muke, pa je u nekoliko navrata morala da reaguje produkcija. Maryana Katić i Marina Bogadnović uspele su da svojim fenomenalnim vokalom, oduševe sve, te su zato i dobile maksimalan broj poena.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Novih 10 kandidata izabrano, Ivan Kurtić raspametio žiri!

– Ujednačeno ste bili dobri i samo su nijanse odlučivale -bio je složan žiri.

Nakon žiri se složio da Maryana i Marina idu u baraž na kraju emisije i tokom takozvane “žurke” izbore plasman u peti krug takmičenja. Obe takmičarke su se vratile u dalji tok takmičenja.

Pogledajte njihov nastup:

Pogledajte snimak cele baražne emisije:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply