zvezde granda 28.11. ziri

Zvezde Granda: Osam kandidata prošlo u sledeći krug

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, ali je do kraja umesto deset kandidata, prošlo svega osam.

Deseta emisija prvog kola, bar tako tvrdi stručni žiri “Zvezda Granda”, bila je jedna od najtežih, ali i najslabijih do sada.

Žiri Zvezda Granda, imao je lak zadatak jer kandidati večeras nisu bili na visini zadatka, te dosta njih nije dobilo ni jedan glas.

zvezde granda kandidati 28.11.

Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, članovi žirija su gotovo tokom cele emisije glasno negodovali i svađali se. Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, ali je do kraja umesto deset kandidata, prošlo svega osam.

Večerašnji gost iznenađenja bio je Milutin Popović Zahar.

U sledeće kolo prošli su: Jovan Kitić, Vesna Narić Pitik, Ivana Milojević, Uroš Živković, Martin Zekić, Jovana Colić, Raša Savić, Milica Popović.

Raša Savić podigao žiri na noge!

Raša Savić ponovo se nalazi u takmičenju Zvezde Granda, a svojim glasom, ali i stasom, izazvao je ovacije publike, dok je žiri bio na nogama.

Pevajući pesme Željka Samardžića i Darka Radovanovića, Raša je i u večerašnjoj emisiji pokazao da zaslužuje plasman u narednu fazu takmičenja, a uspeo je i da pomalo uspavani žiri podigne na noge:

Čitaj još  Zvezde Granda: Žiri jedva izabrao deset najboljih kandidata!

rasa savic ponovo u zvezdama granda

– Ti si pravi paket. Mi ovako lepog momka i sjajnog pevača nemamo, tako da samo da dođeš do finala pa da zarađuješ milione Grand produkciji – rekla je Jelena.

– Dok sam ja u žiriju, ti sigurno više nećeš ispasti – dodao je Bosanac.

Pogledajte Rašin večerašnji nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply