zvezde granda 02.05.

Zvezde Granda: Osam kandidata prošlo u peti krug!

U sinoćnjoj emisiji šestočlani žiri direktno je u petu fazu takmičenja poslao četiri kandidata, dok je njih osmoro, četiri muška i četiri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog šou programa kod nas.

Četvrta faza takmičenja ‘Zvezde Granda’, već na samom početku zadala je ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu.

saban, zorica i luka

Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali Milana Stevanov, Martinijan Kirilovski, Biljana Sulimanović i Semir Jahić.

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih ćetvoro. Odmah iz baraža svojim kolegama su se pridružili i Armin Bijedić, Gorana Babić, Emina Tufo i Nenad Manojlović.

Šou ‘Zvezde Granda’ nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se još pronaći u petoj fazi takmičenja.

Semir Jahić briljirao u emisiji!

Semir Jahić iz Srebrenika je u sinoćnjoj epizodi ‘Zvezde Granda’ svojom interpretacijom oduševio strogi šestočlani žiri i izazvao ovacije publike.

semir jahic 02.05

Četiri fenomenalna kandidata pojavili su se kao poslednja muška grupa na velelepnoj sceni ‘Zvezda Granda’, ali samo jedan od njih uspeo je da svojim neverovatnim vokalom raspameti šestočlani žiri. Semir Jahić potpuno je oduševio sve, a njegov fenomenalan glas izazvao je ovacije i aplauz publike u studiju.

Čitaj još  Farma: Gabrijela se nabacivala Semiru (VIDEO)

Iako se velika borba vodila između njega, Vladana Antonijevića i brata Rade Manojlovića – Nenada. Odlukom žirija, Semir je obezbedio direktan plasman u naredni krug, dok će Nenad i Vlada svoj prolaz pokušati da obezbede u baražnom delu emisije.

Pogledajte Semirov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply