zvezde granda ziri 19.12.

Zvezde Granda: Novih deset takmičara prošlo dalje!

Trinaesta emisija po redu zadala je velike muke, kako kandidatima, tako i standardnoj postavi žirija.

Žiri Zvezda Granda, imao je težak zadatak, jer su kandidati večeras bili na visini zadatka, te je dosta njih dobilo svih šest glasova. Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, bilo je diskusija, da su gotovo tokom cele emisije glasno negodovali i svađali se.

braja gost u zvezdama granda

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem i Marijom Šerifović.

Večerašnji gost žirija bio je Dragan Brajović Braja, jedan od naših najpoznatijih kompozitora, koji je poznat po britkom jeziku.

kandidati zvezde granda 19.12.

U sledeće kolo prošli su: Dušan Mandić, Riste Risteski, Milana Stevanov, Elmedin Kadirspahić, Katarina Živković, Snežana Pavlović, Radovan Šofranac, Ermin Redžić, Antonela Barbu i Haris Tahirović.

Radovan fascinirao žiri!

Takmičari su i ove subote u emisiji Zvezde Granda izvodili pop i folk kompozicije što je žiri ozbiljno stavljalo na muke, pa je u nekoliko navrata morala da reaguje produkcija.

Čitaj još  Ceca napravila spektakl u Kruševcu, a Čola u Budvi!
Radovan Šofranac iz Rijeke, uspeo je da i u ovoj sezoni, svojim fenomenalnim vokalom, oduševi sve prisutne, te je zato i dobio maksimalan broj poena.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

2 comments

Leave a Reply