zvezde granda ziri 07.11

Zvezde Granda: Izabrano devet novih kandidata!

Završena je još jedna emisija Zvezde Granda. Samo oni koji su inpresionirali žiri uspeli su da prođu u sledeći krug takmičenja!

Ni sedma emisija Zvezde Granda nije prošla bez sitnih rasprava među članovima žirija. U sledeći krug takmičenja prošli su samo oni koji su uspeli da očaraju žiri. Večeras je prošlo samo pet momaka, tako da ove nedelje, umesto njih desetoro, prošlo je njih devetoro!

zvezde granda 07.11.

Kandidati koje ćemo gledati u drugom krugu su: Armin Zukić, Zvezdana Stevanović, Ivana Bogdanović, Igor Mitrović, Dragica Zlatić, Jasmin Sehić, Nikola Ajdinović, Desanka Ananijeva i Boško Nikolić.

Karleuša prozvala Bosance!

U večerašnjoj emisiji Zvezda Granda, Jelena Karleuša izjavila je da skoro svi bosanski pevači urlaju!

Naime, nakon nastupa Jasmina Šehića, koji je veoma glasno pevao, te mu je tonac nekoliko puta utišavao mikrofon, Jelena Karleuša izjavila je kako skoro svi bosanski pevači urlaju dok pevaju.

karleusa prozvala bosance

– U Bosni se ne peva ako se iz sve snage ne dere – rekla je Jelena, a Neda Ukraden koja je bila gost žirija, dodala je da greši.
– Manir bosanskog pevanja je urlanje – nastavila je Karleuša.
– Svu snagu koristiš da urlaš u mikrofon. Imaš energiju koju ne treba da se sputava – završila je pevačica, nakon čega je Saša Papović naveo nekoliko bosanskih pevača za koje tvrdi da ne urlaju.
– Mislim da je ovo bila nepromišljena izjava – rekao je Saša, dok je Jelena stala iza svojih reči.

Pogledajte nastup koji je uzjogunio Karleušu:

Štrumpfeta oduvala žiri!

Zvezdana Stevanović je, osim svojim glasom, publiku i žiri osvojila svojim stajlingom.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Anđela i Marija napustile takmičenje!

Ona je za prvu pesmu izabrala pesmu Marije Šerifović “Bol do ludila”. Dobila je svih 6 glasova, ali se Bosanac u jednom momentu predomislio i dao crveni taster.

strumpfeta oduvala ziri

Druga pesma je “Da ne vidi ona” Danijele Vranić.

– Dobro izgledaš, skladno ovim pesmicama. Dobro si reagovala kad sam pritisnuo crveno, ali ti si se dobro pokazala – rekao je Bosanac.
– Ona ne samo što dobro peva, ona ima i grč, scenski pokret i sve. The star is born – bila je oduševljena Neda Ukraden.
– Ona zna šta bi trebalo da radi. Dopala mi se ova Marijina pesma, iako je Marija neprevaziđena i jedino nju mogu da slušam – reče Šaban.
– Prva pesma je bila dobra i ono što se meni svidelo je što ti imaš neku vrstu ludila u sebi. Imaš taj borbeni stav i to mi se sviđa – rekla je Šerifovićeva.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus, Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply