zvezde granda kandidati 11.04.

Zvezde Granda: Izabrani kandidati za četvrti krug takmičenja!

I ove subote emisiju ‘Zvezde Granda’ obeležile su rasprave stručnog i produkcijskog žirija, a najžešće je bilo kada je trebalo odlučiti između dva podjednako dobra kandidata.

Četvrta emisija trećeg kruga takmičenja za Zvezde Granda donela je direktan prolaz takmičarima Džejli Ramović, Valentini Bujili, Nenadu Manojloviću, Ljiljani Obradović, Urošu Živkoviću, Marini Stefanović i Semiru Jahiću.

I ove subote emisiju ‘Zvezde Granda’ obeležile su rasprave stručnog i produkcijskog žirija, a najžešće je bilo kada je trebalo odlučiti između dva podjednako dobra kandidata. Zorica i Saša su prednjačili u raspravama, pa je Saša u jednom trenutku nadenuo imena stručnom žiriju:

saban, zorica i aca 11.04.

– Ronaldo, Ronaldinjo, Mesi, Bjonse, Vitni Hjuston.. – na šta se nadovezala Snežana Đurišić:

– Džajić i Šekularac…Ajde da čujemo vas – što je izazvalo gromoglasan smeh u studiju.

Zahvaljujući baražu dalje su otišli Uglješa Radonjić iz Podgorice, Emina Tufo iz Sarajeva, Daniel Savić iz Delčeva u Makedoniji, Svetlana Bogićević iz Beograda, Marko Milojković iz Aleksinca i Dunja Popović iz Obrenovca.

Dunja svojim izgledom zaludela žiri!

Dunja Popović je u sinoćnjoj emisiji “Zvezde Granda” svojim izgledom oduševila sve. Svi članovi žirija su komentarisali njen izgled i kako kažu nisu mogli mnogo ni da slušaju njeno pevanje.

Dunja se predstavila u atraktivnoj haljini, a i sama po sebi je jako simpatična. Komentari žirija nisu mogli da se zaustave.

dunja popovic 11.04.

– Dunja, izazvala si komentare svih nas, učinila si da svi buljimo u tebe ali moraš malo da se potrudiš kod pevanje – rekla je Ana Bekuta.
– Što se tiče Dunje, lepo ti je ime ali što si zgodna, brate. Ali tvoje pevanje i izgled su 4 plus. Mada ti je petica izgled, ali kada se oduzme, tu su – rekao je Bosanac.
– Dunja, lepo izgledaš za sve pare. Možeš da popraviš malo pevanje ali kad tako dobro izgledaš i ne moraš – rekla je Snežana.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte ko je nominovan u novom krugu!

bosanac blene u dunju

– Ja sam mislio da će Bosanac da glasa za Dunju, vidim brk jedan ode gore – rekao je Šaban na šta je Bosanac dodao:
– Pa živa duša, kume.
– Nemoj da mi zameriš, ja uopšte nisam slušala kako si ti pevala, ja sam samo gledala u tebe – rekla je Zorica.

Pogledajte Dunjin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply