Zvezde granda 23.05

Zvezde Granda: Izabrani kandidati koji su prošli u šesti krug!

Druga emisija petog kola, bar tako tvrdi stručni žiri u emisiji, bila je najteža od svih dosadašnjih.

Kako se finale popularnog takmičenja Zvezde Granda približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama. Jer, doneti odluku o tome, koga od talentovanih i sve boljih pevača udaljiti od trke za super finale, nije nimalo lako. Tako su i ove subote, u direktnim duelima, devojke i mladići zadavali žiriju glavobolje o čemu je Zorica Brunclik govorila i javno tokom same emisije:

– Mi ćemo se na kraju poubijati ovde.

bekuta i bosanac 23.05

Čak ni Bosanac, koji u svakoj od emisija ima zmerke na račun kandidata, ove subote nije štedeo komplimente, pa smo bili svedoci mnogih laskavih priznanja izrečenih od strane gospodina Stojkovića. S druge strane, Bekuta, Snežana i Šaban hvatali su se za glavu, jaukali, aplaudirali i svojim pohvalama motivisali kandidate da budu još bolji.

U ovoj emisiji, u žiriju, svoje mesto našao je i Dragan Kojić, budući da je LUkas bio opravdano odsutan sa snimanja. E sad, da li zbog titule Severinog svekra ili činjenice da su kandidati bili vanserijski, tek i Keba gotovo da nije imao zamerke.

zorica i keba 23.05.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu – Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija ‘Granda’ – Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Čitaj još  Bosanac: Kandidati me ne vole, ali me njihovi roditelji podržavaju!

U dalji krug takmičenja plasirali su se: Aleksandra Mladenović, Dejan Čavić, Marina Stefanović, Alen Hasanović, Selma Karsić, Sead Hodžic, Marjana Katić, Milan Rakić, Sandra Resić i Raša Savić.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply