Zvezde Granda: Ispao Nikola Bokun! (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji za prolazak dalje i plasman u finale borio se muški deo takmičara, a odlučeno je da takmičenje napusti Nikola Bokun.

Nikola Bokun

Pred publiku i žiri izašla je muška grupa kandidata koju čine devetoro takmičara: Marko Stolić, Nikola Bokun, Nemanja Anđelović, Stefan Lukić, Slobodan Đurković, Haris Skarep, Miloš Brkić, Nemanja Maksimović, Amar Jašarspahić.

Mladi Nikola se predstavio pesmom benda Miligram “Beograd noću” i osvojio najmanji broj glasova publike iz čak jedanaest zemalja kojima je omogućeno sms glasanje, pa na žalost onih koji su navijali za njega nije ostvario dalji prolazak i naći će se u baražnoj emisiji.

Domaćini emisije bili su Milan Mitrović i Ana Sević, na čelu sa Sašom Popovićem, dok je tročlani žiri bio u neizmenjenom sastavu: Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Steva Simeunović. Iako je Nikola dobio pohvale za izvođenje pesme i nekolicinu dobronamernih saveta, nije uspeo da se izbori za ostanak.

Odlukom žirija glasovi su duplirani Nemanji Anđeloviću, Milošu Brkiću i Amaru Jašarspahiću.

Čitaj još  Farma: Farmeri doveli Golubovićevu do ludila (VIDEO)

U dalje takmičenje sedme sezone “Zvezde Granda” plasirali su se Marko Stolić, Nemanja Anđelović, Miloš Brkić, Slobodan Đurković, Amar Jašarspahić, Nemanja Maksimović, Haris Skarep i Stefan Lukić.

Snimak cele emisije mozete pogledati OVDE

Leave a Reply