zvezde granda odlozene

Zvezde Granda i Parovi odloženi, Pinkove Zvezde se prikazuju!

Ni u nedelju neće biti emitovane ni najavljene emisije na Grand televiziji, dok Željko Mitrović nije želeo da se nosi moralnom obavezom i na jedno veče obustavi emitovanje muzičke emisije.

Muzičko takmičenje ‘Zvezde Granda’, koje se emituje na Prvoj TV, večeras je otkazano zbog Dana žalosti, koji je Vlada Srbije proglasila 15. marta, zbog pada vojnog helikoptera u Surčinu, kada su poginuli beba i šestoro odraslih.

Takođe, u nedelju neće biti emitovane ni najavljene emisije na Grand televiziji.

Podsetimo, Vlada Srbije je proglasila Dan žalosti za nedelju, 15. mart, a premijer Srbije je zamolio medije da i danas vode računa o programu, jer je reč o velikoj tragediji, a zbog tehničkih razloga nije proglašen Dan žalosti i subota.

Helikopter Vojske Srbije koji je prevozio bebu iz Novog Pazara srušio se u širem rejonu aerodroma u Surčinu, saopštilo je Ministarstvo odbrane. U helikopteru je bilo sedam osoba – beba, četiri člana posade i dva zdravstvena radnika iz Novog Pazara.

Za razliku od urednika ‘Zvezda Granda’ i rijaliti programa ‘Parovi’, ‘Pinkove Zvezde’ se ipak prikazuju u redovnom terminu. Očigledno Željko Mitrović nije želeo da se nosi moralnom obavezom i na jedno veče obustavi emitovanje muzičke emisije.

Čitaj još  Parovi: Gastoz ostao šokiran pozivom (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply