zvezde granda devojke

Zvezde Granda: Elvedina, Slađana, Biljana, Lejla i Valentina prošle dalje!

Veoma teška odluka žirija jer je čak 9 takmičarki prošlo u baraž, a oni su morali da izaberu samo pet najboljih.

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ženska grupa kandidata, koja je bila izuzetno jaka, a samo najboljih pet devojaka uspelo je da izbori prolaz u sledeći krug: Biljana Sulejmanović, Elvedina Šehić, Slađana Dragojlović i Lejla Čaušević.

Večerašnja emisija Zvezde Granda, bila je jedna od najjačih do sada. Preko 20 devojaka predstavila se strogom šestočlanom žiriju, koji je bio oduševljen kandidatkinjama, a to pokazuje i da je njih 9 prošlo u baražni deo takmičenja.

Ziri zvezde granda

Aca Lukas, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Zorica Brunclik i u ovoj epizodi bili su na teškim mukama jer su kandidatkinje bile neverovatne, a njih pet je uspelo da obezbedi prolazak u narednu fazu takmičenja.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Biljana Sulejmanović, Elvedina Šehić, Valentina Kuzmanović, Slađana Dragojlović, Lejla Čaušević i Valentina Kuzmanović.

Podsetimo, prošle nedelje borila se muška grupa kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Uglješa Radonjić, Haris Bogućanin, Nenad Milevski, Dejan Čavić i Damir Džakić.

Trinaestogodišnja Valentina oduševila žiri!

Izvodeći pesmu Marije Šerifović “Bol do ludila”, Valentina je bukvalno očarala šestočlani žiri šoua Zvezde Granda, koji je imao samo reči hvale za ovu trinaestogodišnjakinju, koja je svojim sjajnim vokalom izazvala i ovacije u studiju.

Čitaj još  Dušan Svilar: Ne želim da pevam po svaku cenu (VIDEO)

Valentina Kuzmanovic

– O kako je lepo čuti kada neko zna da peva. Mislim da bi te i Marija pohvalila – rekla je Snežana, dok je oduševljeni Aca izjavio kako odavno nešto bolje nije čuo.
– Kako si to tako divno donela emocije, milina je bilo gledati – rekao je Šaban.
– Odlično, bucko ti si perfektna – dodao je Bosanac, dok Ana Bekuta nije mogla da sakrije svoje simpatije prema Valentini, te joj je uputila i takav komentar:
– Hvala ti što si nam priuštila ovo zadovoljstvo.

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, Svetplus

Leave a Reply