zvezde granda ziri 16.01.

Zvezde Granda: Devet kandidata se plasiralo dalje

Sedamnaesta epizoda muzičkog takmičenja protekla je kao i obično u raspravama članova žirija, posebno jer se žiriju pridružila folk pevačica.

U sinoćnjoj emisiji “Zvezde Granda” šestočlani žiri direktno je u treću fazu takmičenja poslao šest kanditata, dok je njih petoro, dva muška i tri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog šou programa kod nas.

Druga faza takmičenja “Zvezde Granda”, od samog početka zadaje ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu.

zvezde granda kandidati 16.01.

Žiri je takođe bio sjajan, a Ani Bekuti, Jeleni Karleuši, Mariji Šerifović, Šabanu Šauliću i Draganu Stojkoviću Bosancu pridružila se Viki Miljković.

Plasman u treći krug takmičenja obezbedili su: Milan Stojčinović, Marina Bogdanović, Zvezdana Stevanović, Marko Kostić, Adnan Bašić, Sanela Huseinović, Dejan Čavić čavke, Marko Bašić i Raša Savić.

Od prve emisije pevačice zaratile!

U sinoćnjoj emisiji došlo je i do žestokog okršaja između dve članice žirija, Jelene Karleuše i Viki Miljković.

Poznato je da su svađe među članovima žirija Zvezde Granda uobičajene, ali dolazak Viki Miljković kao novog stalnog člana, potpuno je promenila sve, jer je već u prvoj emisiji došlo do žestokog obračuna sa Jelenom Karleušom. Iako su imale samo reči hvale jedna o drugoj, tokom ove emisije imali smo priliku da vidimo svađu, koja se na kraju završila i pretnjom:

Čitaj još  Przene paprike sa sirom VIDEO RECEPT kako napraviti

– Mislim da diva ne zna da oceni šta je pravi narodnjak – izjavila je Viki.

viki i karleusa zaratile

Ova rečenica veoma je isprovocirala njenu mlađu koleginicu, te joj ni malo nije ostala dužna:
– Razmisli kome to kogovriš! Jel govoriš nekome ko je za tebe vrh u ovom poslu. Postoji Ferari, ali postoji i trabant. Sve su to automobili, ali razlika je u klasi – dodala je Karleuša, a onda zapretila:

– Nemoj više da ti se desilo da me na taj način uvrediš.

Poslušajte njihovu diskusiju:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

One comment

Leave a Reply