zvezde granda ziri 09.01.

Zvezde Granda: Deset kandidata prošlo u sledeći krug

Šesnaesta emisija Zvezda Granda donela je uzbuđenje gledaocima, ali i brojne talentovane pevače.

Žiri Zvezda Granda, imao je dosta problema, jer su kandidati ponovo bili na visini zadatka, te je dosta njih dobilo svih šest glasova. Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, bilo je veoma napeto, da su gotovo tokom cele emisije članovi žirija glasno negodovali i svađali se.

kandidati zvezde granda 09.01.

Jelena Karleuša je i ove subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem, Marijom Šerifović, ali i Sašom Miloševićem Maretom koja je bio gostujući član žirija.

karleusa, mare i saban

U sledeće kolo prošli su: Amela Islamović, Petar Gopić, Nada Sečivanović, Radojica Todorović, Ljiljana Obradović, Edis Hadžić, Emelina Fetić, Alen Kadić, Jovana Obradović i Filip Jovanović.
Ratkovčanin izazvao ovacije u studiju!

Pesmom “Samo moja” Željka Vasića i “Nije ljubav fotografija” Saše Matića, Petar Gopić iz Ratkova oduševio je muzički žiri Zvezda Granda,koji je imao samo reči hvale za mladog takmičara, dok je publika u studiju bukvalno ovacijama pozdravila njegov nastup.

petar gopic zg 09.01.

– Meni si se dopao, meni je bio jako lepo. Imaš lepu boju glasa. Na momente si mi zvučao bolje od Željka Vasića – rekla je Jelena Karleuša, dok se Mare složio da je Petar bio dobar, ali da nije ni približan Vasiću, jer je pesmu otpevao na potpuno drugačiji način.

Čitaj još  Katarina Grujić sprema novu pesmu!

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus

2 comments

Leave a Reply