zvezde granda baraz

Zvezde Granda: Dalje su prošli Sead, Milana, Filip, Naida, Uglješa i Biljana!

U baražnoj emisiji predstavilo se sedam devaojaka i sedam madića a samo šestoro se vratilo u takmičenje, gde će se boriti za Zvezdu Granda.

Kako se finale popularnog takmičenja “Zvezde Granda” približava, tako su stručni i produkcijski žiri na sve većim mukama. Jer, doneti odluku o tome, koga od talentovanih i sve boljih pevača udaljiti od trke za super finale, nije nimalo lako.

U večerašnjem žiriju nalazi se samo produkcija ‘Granda’ – Saša Popović i Žika Jakšić.

Večeras je u emisiji “Zvezde Granda” održan i poslednji baraž u kome je šestoro takmičara dobilo priliku da se vrati u samo finale i time kao i ostali kandidati bore za titulu pobednika.

zvezde granda ziri

Četrnaest kandidata koji u proteklim emisijama nisu uspeli direktno da se plasiraju u dalji tok takmičenja, dobili su priliku da se večeras predstavi publici koja je svojim SMS glasovima vratila njih šestoro, tri muškarca i tri devojke, a to su: Sead Hodžić, Milana Stevanov, Filip Božinovski, Naida Bešlagić, Uglješa Radonjić i Biljana Sulimanović, njih šestoro su dobili mogućnost da se sa svojim povratkom ravnopravno bore sa ostalim kandidatima u takmičenju za pobednika Zvezde Granda.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Takmičenje napustili Mehmed i Marija!

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply