zvezde granda - druga faza

Zvezde Granda: Dalje su prošli Jelena, Vladan, Uroš i Marko!

Drugi krug takmičenja Zvezde Granda doneo je veliki broj talentovanih kandidata koji su svojim sjajnim vokalnim sposobnostima oduševili žiri, a nakon što je njih šestoro obezbedilo direktan prolaz u narednu fazu takmičenja, nakon baraža svoje mesto u sledećem krugu obezbedili su još četiri kandidata, jedan ženski i tri muška.

Druga faza takmičenja “Zvezde Granda” je započela večeras kada smo imali priliku da uživamo u potpuno drugačijim pravilima i glamuroznijoj scenografiji.

Večeras se na sceni pojavilo četiri muška i četiri ženska para u duelu. Njih šest je uspelo da se zahvaljujući maksimalnim brojem glasova žirija, direktno plasira u sledeću fazu takmičenja, dok je ostalih 10 takmičara svoj prolazak pokušao da obezbedi u baražnom delu emisije.

aca i zorica u ziriju

Pored sjajnih kandidata koji su obezbedili prolaz u naredni krug, došlo je do nekih manjih promena. Pored scene koja je dobila sasvim novi izgled, po pravilima dva kandidata mogu pevati na bini od kojih prolazi jedan, oba, ili ni jedan, odnosno postojaće muški i ženski dueli.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu, dok se u prvim emisijama u produkcijskom žiriju neće pojavljivati Lepa Brena, koja se oporavlja od povrede ruke koju je zadobila na Zlatiboru.

Nakon žurke koja je održana u narednu fazu takmičara su pored Igora Gmitrića, Petar Nisić, Emine Tufo, Marine Stankić, Ljiljane Obradović i Jasmine Mujkanović, prolaz u naredni krug takmičenja obezbedili su: Jelena Gajić, Vladan Antonijević, Uroš Živković i Marko Paunović.

Minel Spaković i Igor Gmitrović oduševili žiri!

Drugi krug takmičenja Zvezde Granda, započeo je veoma oštrim komentarima žirija, te je jako malo kandidata uspelo da obezbedi prolaz u narednu fazu takmičenja. Među njima su i Minel Spaković i Igor Gmitorvić koji su svojim nastupom u duelu uspeli da oduševe šestočlane sudije i direktno se plasiraju u narednu fazu takmičenja.

Čitaj još  Parovi: Jelena ponovo besnela na Marića i produkciju!

ana, bosanac i snezana ziri

Minel je kao prvu pesmu odabrao pesmu “Svako ima onog koga nema” Saše Matića, dok je kao drugu numeru izveo “I kad me svi zaborave” Marinka Rokvića. Minel je dobio šest glasova.

Igor kao drugu pesmu peva pesmu “Nikome ni reč” Dženana Lončarevića. Druga Minelova pesma je “Vreme da se rastaje” Darka Radovanovića, a nakon dobijenih šest glasova žirija uspeo je direktno da se plasira u treću fazu takmičenja. Nakon mini baraža, Igor je opet dobio svih šest glasova i direktno je prošao dalje, dok Minel ide u baraž. Nažalost, Minel nije prošao u sledeći krug takmičenja.

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus

One comment

Leave a Reply