zvezde granda 14.02.2015

Zvezde Granda: Dalje su prošli Gorana, Milica, Dunja, Stefan i Almir!

U večerašnjoj emisiji ‘Zvezde Granda’ šestočlani žiri direktno je u treću fazu takmičenja poslao šest kanditata, dok je njih petoro, dva muška i tri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije.

Druga faza takmičenja ‘Zvezde Granda’, od samog početka zadaje ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu. Direktno u narednu fazu takmičenja su se plasirali: Marijana Katić, Tamara Dragić, Filip Božinovski, Nenad Milevski, Armin Bijedić.

sanab, zorica i aca dueli

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristili su njih petoro. Rame uz rame sa kolegama koji su prošli odmah iz baraža su im se pridružili i Gorana Babić, Stefan Živković, Milica Jokić, Almir Sofić i Dunja Popović.

Šou ‘Zvezde Granda’, nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se još pronaći u trećoj fazi takmičenja.

Popović prozivao Bosanca: Naježili su ti se brkovi kad si video Dunju!

Nastup Dunje Popović iz Obrenovca oduševio je žiri, a naročito muški deo, što je bilo sasvim dovoljno da Saša Popović Bosancu baci “vruć krompir”.

dunja popovic dueli

Naime, atraktivna kandidatkinja napravila je pravu pometnju u žiriju, pa je tako Bosanac oduševljeno komentarisao Dunjin izgled i čestitao njenim roditeljima.

– Prvo, ko te pravio, materijal nije štedeo, lepa si, zgodna si, ali si razmažena u pevanju, ali si dobra – rekao je Bosanac i dodao da mora da popije malo vode.

bosanac gledao u dunju

Popović je izneo svoje zapažanje:

– Ovo nisam video u životu. Bosancu se ona toliko dopala da su u se naježili brkovi. Ovo prvi put vidim – rekao je Popović, dok je Snežana dodala:
– I tebi bi se naježili da ih imaš.

dunja popovic dueli

Iako nije briljirala ni u delu emisije koji se zove ‘žurka’, Dunja je zahvaljujući izgledu i energiji koju poseduje prošla u narednu fazu takmičenja.

Čitaj još  Zvezde Granda: Žiri jedva izabrao deset najboljih kandidata!

Pogledajte Dunjin nastup:

Nenad Milevski raspametio žiri!

Kandidat Nenad Milevski iz Kruševca oduševio je žiri toliko da su ga zamolili da otpeva još jednu pesmu na kraju.

Nenad je pevao pesme Tome Zdravovića i Džeja, a Bosanac je rekao da bi mu izvukao poslednji dinar iz džepa kada bi ga slušao negde.

nenad milevski dueli

– Svaka čast. Ja bih te slušao ceo dan da mi pevaš, nemam reči – rekao je Lukas, a Zorica je dodala da je u sevdahu:
– Ja sam pala u sevdah. Alal ti majka, alal ti 40 godina, brate slatki, gde si ti bio do sada?! Svaka ti čast – pohvalila ga je Zorica.

I Šaban se složio sa svojim kolegama:

brena, zika i sasa

– Broj jedan je za dušu i srce. Svaka čast.
– Dao bih ti poslednji dinar iz džepa posle ponoći da te negde slušam – zaključio je Bosanac, dok se ostatak žirija složio sa njim, ali Lukas je dodao da se kandidat ne bi ovajdio od tog novca.

Pogledajte Nenadov nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply