zvezde granda druga faza

Zvezde Granda: Dalje su prošli Džejla, Barbike, Aleksandra, Daniel i Stefan!

U večerašnjoj emisiji šestočlani žiri direktno je u treću fazu takmičenja poslao šest kanditata, dok je njih petoro, dva muška i tri ženska takmičara, svoju šansu pronašlo u baražnom delu emisije najgledanijeg muzičkog šou programa kod nas.

Druga faza takmičenja ‘Zvezda Granda’, od samog početka zadaje ozbiljne probleme šestočlanom žiriju, koji zbog fenomenalnih kandidata sve teže donosi odluke. Samo pažljivo odabrani kandidati su zaslužili da se nađu u plasmanu za dalje takmičenje, a oni koji nisu prošli, šansu su dobili u baražu. Osmogodišnja Milica Stanišić dobila je svih šest glasova i mnoštvo pohvala i otišla u sledeći krug takmičenja. Za njom Haris Berković, Biljana Sulimanović, Semil Dedić, Katarina Spasojević i Elmedin Kadrispahić.

bekuta, bosanac i snezana dueli

Nakon takozvane žurke u kojoj je bilo prilike da se isprave i poprave utisak, tu svoju šansu iskoristile su njih četiri. Rame uz rame sa kolegama koji su prošli odmah iz baraža su im se pridružili i: Stefan Arsenijević, Danijel Savić, Džejla Ramović, Slađana i Suzana Vasić (Barbike) i Aleksandra Mladenović.

Šou ‘Zvezde Granda’, nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo saznati koji kadidati će se još pronaći u trećoj fazi takmičenja.

saban, lukas i zorica dueli

Zorica poručila Popoviću: Svako svoju trese, ja moju drmusam!

Nakon četvrtog duela između Martinijana Kirilovskog i Stefana Arsenijevića žiri je primetio da jedan od kandidata imao je vidno veliku tremu što je Bosanac počeo da komentariše. On je tvrdio da se on u mladosti takmičio na raznim muzičkim takmičenjima a da nikada nije imao tremu. Posebno je pomenuo takmičenje u Goraždu u čijem su žiriju bili poznati maestri na harmonici Jovica Petković i Ismet Alajbegović Šerbo i nastavio da ubeđuje Sašu kako tada nije imao tremu. Čak je dodao kako je Bora Dugić osvojio prvo mesto, pošto je bilo takmičenje u svim instrumentima, a on drugo.

bosanac protiv popovica

U odbranu kandidata stao je Saša Popović koji tvrdi da današnja takmičenja ne mogu da se porede sa “Zvezdama Granda” koje imaju milionski broj pregleda i takav stručni žiri. U jednom trenutku, iznerviran Bosančevim ubeđivanjem, Saši je izletelo:

Čitaj još  Bahatu Seku Aleksić ispalile kolege, a ona novinare! (FOTO)

– Bosanac, nemoj da pričaš, usro si se u gaće tad od treme – što je izazvalo salvu smeha, ali i ovacije u studiju.

Kako bi nastavila takmičenje i prekinula ove rasprave Zorica Brunclik imala je zanimljivu izreku.

– Znate kako kažu, svako svoju trese, ja moju drmusam. Ovde ličnu promociju vrši Bosanac naspram Saše Popovića. Bosanac priča kako je pobeđivao na takmičenjima, a Saša Popović kako nas gleda 5 miliona ili petnaest – odbrusila je Zorica u svom poznatom maniru.

zorica brunclik poslovica

Nakon ovoga obojica su shvatili da su malo preterali te se Saša Popović izvinio kandidatima i zamolio da se takmičenje nastavi.

Međutim, nakon ovoga produkcijski žiri trebao je da stisne taster kako bi odlučio koji kandidat ide dalje a Saša je našao trenutak da prozove i Lepu Brenu.

– Breno, stisni onom rukom koju nisi lomila. Ali posto si obe lomila, onda ne vredi – rekao je Saša.

Pogledajte snimak pomenute diskusije:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus, Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply