zvezde granda prosli kandidati

Zvezde Granda: Dalje idu Jana, Dragica, Uglješa i Marko!

Večerašnje vanredno izdanje takmičenja Zvezde Granda donelo je veliki broj talentovanih kandidata, a nakon što je njih petoro obezbedilo direktan prolaz u treći krug takmičenja, svoje mesto nakon baraža obezbedilo je još četiri kandidata – dva ženska i dva muška.

Druga faza takmičenja Zvezde Granda počela je u subotu, te je večeras zbog velikog intredovanja emitovano i vanredno izdanje najspektakularnijeg šoua. Mnogi kandidati su obezbedili prolaz u naredni krug, a došlo je i do nekih manjih promena. Pored scene koja je dobila sasvim novi izgled, po pravilima dva kandidata će pevati na bini od kojih mogu da prođu oba, jedan ili ni jedan, odnosno postojaće muški i ženski dueli.

Večerašnja emisija bila je drugačija jer je Saša Popović odlučio da iznenadi sve i napravi vandredno izbacivanje.

ana, bosanac i snezana

Na sceni se večeras pojavilo četiri muška i četiri ženska para u duelu. Njih pet je uspelo da se zahvaljujući maksimalnim brojem glasova žirija, direktno plasira u sledeću fazu takmičenja, dok je ostalih 9 takmičara svoj prolazak pokušao da obezbedi u baražnom delu emisije.

Nakon žurke koja je održana u narednu fazu takmičara su pored Seada Hodzića, Marine Stefanović, Belme Karišić, Mariana Tirvija i Valentine Bujilo, prolaz u naredni krug takmičenja obezbedili su: Uglješa Radonjić, Jana Čolović, Marko Kostić i Dragica Zlatić.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu, dok u prvim emisijama u produkcijskom žiriju se neće pojavljivati Lepa Brena, koja se oporavlja od povrede ruke koju je zadobila na Zlatiboru.

Naredna emisija takmičenja Zvezde Granda na programu je 31. januara od 21h na kanalima televizije Prva, OBN i K5.

Marian Tirvi pokazao šmekerski nastup!

Marian Tirvi nastupio je u šestom duelu Zvezda Granda sa Žarkom Matićem i ostavio neverovatno dobar utisak na žiri, ali i na sve gledaoce. On se predstavio pesmom “A kada postanem pepeo” grupe OK Bend. Za drugu numeru izabrao je rumunsku pesmu “Bautura si manele” Kristija Dulesa.

marian tirvi

Žiri mu je dao svih šest glasova, a dobio je od članova samo reči hvale.

– Prvi kandidat je imao nesreću što je naspram njega momak koji je pun energije. Ti si bolje otpevao drugu pesmu od originala, svaka čast – rekla je Snežana, a sa njom su se složili i svi ostali članovi žirija.

Marian je ponosno slušao sve pohvale i samo se osmehivao.

Pogledajte kako su izgledali nastupi ovog momka:

Aca Lukas: Bosanac, pobaciću od tvojih komentara!

Nakon nastupa, odnosno duela između Uglješe Radonjića i Seada Hodžića žiri se jedva odlučio koji od kandidata će ići u baraž a koji će imati direktan prolaz, ali Aca Lukas se iznervirao zbog Bosančevih komentara.

Čitaj još  Grandovi pevači gosti u TLZP!

Naime, svih pet članova žirija imali su samo reči hvale za ova dva kandidata, ali kada je došao red da Dragan Stojković Bosanac kaže svoje mišljenje on je imao i nekih zamerki.

aca lukas vanredna emisija

– Bosanac, ja ću da pobacim na tvoje komentare! Šta su pobacili, odlični su bili – rekao je vidno iznerviran Lukas.
– Šta kaže Aca – upitao je Bosanac praveći se da ga nije razumeo.
– Ishvalili smo, ishvalili, a onda dođe Bosanac. Ovom ne valja ovo, ovom ono, ispade da ne znaju ništa – objasnio je još izrevoltiraniji pevač.
– Oni su se ravnali, Aco ne razumeš – branio se Bosanac.

Zorica protiv Snežane: Hoćeš da kažeš da sam ja radodajka?

U petom duelu predstavile su se Belma Karišić i Anastazija Mitrović. Belma je izabrala pesmu zorice Brunclik “Moja zakleto”, dok je Anastasija izabrala pesmu Snežane Đurišić “Niko video nije”, što je Zoricu navelo na zanimljiv komentar.

zorica brunclik vanredna emisija

– Mico broj jedan, ja sam tebi mnogo legla sa tom pesmom, a kandidatkinjo broj dva, Snežana ti slabo legla – rekla je ona na šta je Snežana dodala kratak komentar:
– Snežana slabo leži – nastavila je Snežana u Zoričinom tonu.

Zorica je ovo shvatila na dvosmislen način te je dodala:

– Hoćeš da kažeš da sam ja radodajka? Snežana samo tvrdi pazar, ali daće ona na kraju…glas – rekla je Zorica sa neobičnom pauzom između dve zadnje reči.

zorica i saban vanredna

Na to se nadovezao i Šaban Šaulić koji je malo tišim glasom rekao:

– Daće, nego šta će… Bio je ovo zanimljiv dijalog – aludirajući na svoje dve koleginice.

Pogledajte snimak ovog zanimljivog dijaloga, a koji se dešava posle nastupa kandidatkinja:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Kurir, Svetplus

One comment

Leave a Reply