Zvezde Granda 2012 / 2013: Marko Stolić i Haris Skarep idu dalje! (Video)

Nakon što je prošle nedelje održan baraž za učesnice, večeras su priliku da se vrate u takmičenje dobila dva muška takmičara.

Zvezde Granda - www.FOLKOTEKA.com

Za povratak su se večeras borili: Marko Kostić, Dejan Čavić, Denis Ibrahimović, Nikola Bokun, Haris Skarep, Nemanja Maksimović i Marko Stolić. Sedam kandidata prvo je otpevalo po jednu pesmu, a od tog trenutka publika je mogla da počne sa glasanjem, a onda je usledio još jedan blok pesama.

Kao i prošle nedelje, večeras nije bilo žirija koji je odlučivao, već je odluka o povratku bila samo na publici, a najviše glasova publike dobili su Marko Stolić koji je pevao “Ostaviću sve” i Haris Skarep koji je pevao “Tajno moja”. Njih dvojica pridružili su se ostalim takmičarima, a podsećanja radi, u ženskom baražu vratile su se Aleksandra Džidža Stojković i Aleksandra Prijović.

Pored takmičara koji su večeras pevali, gošća u emisiji bila je Mira Škorić. Ona je otpevala pesmu koja će se naći na njenom novom albumu “Da mi je koja manje”.

Čitaj još  Takmičarka 'Pinkovih Zvezda' istetovirala Cecin lik (FOTO)

Kako su večeras Marko Stolić i Haris Skarep izveli pesme koje su im donele povratak u takmičenje pogledajte na sledećim snimcima:

Leave a Reply