Zvezde Granda 2012 / 2013: Ko koga podržava u “Zvezdama Granda”!

Uveliko propagiraju svoje favorite

Dzidza - www.FOLKOTEKA.com

Večeras je jedno od najvažnijih večeri u „Zvezdama Granda“ jer je na programu baraž u kome se vraća dva mlada pevača. Za jedno od ova dva mesta boriće se sedam momaka koji su poslednji ispali – Marko Kostić, Dejan Čavić, Denis Ibrahimović, Nikola Bokun, Haris Skarep, Nemanja Maksimović i Marko Stolić.

Pojedine koleginice već su uveliko podržale svoje favorite. Pa je tako Milica Pavlović podržala svog velikog prijatelja Nikolu Bokuna. Prošlonedeljna pobednica baraža Aleksandra Džidža Stojković sa svog „Facebook“ profila pozvala glasače da večeras podrže Harisa Skarepa i Marka Stolića.

Prošlogodišnja finalistkinja ovog takmičenja Nadica Ademov pružila je podršku Denisu Ibrahimoviću, a ovaj mladi pevač iz Niša ima podršku i Aleksandre Prijović u baražu.

Marina Stankić prošle nedelje nije uspela da se vrati u baražu, već je to pošlo za rukom Džidži i Aleksandri Prijović, ali je ona ipak pozvala prijatelje na „Fejsu“ da večeras glasaju za njenog prijatelja Nemanju Maksimovića. Sandra Stanulov večeras navija za Bokuna i za svog Nišliju Denisa.

Čitaj još  Skandalozni snimak Marka Bulata (VIDEO)

Milena Novaković je još pre tri nedelje obezbedila sebi prolazak u top 14, a večeras će biti uz svog dečka Dejana Čavića, koji se kroz baraž bori da dođe do ovog uspeha.

Kakva su vaša očekivanja? Ko će večeras slaviti?

Zvezde Granda 2013 - www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply