jelena vuckovic se tajno udala

Zvezda Granda se tajno udala u Valjevu

Pevačica nije verovala da joj se ćerka tajno udala pre pet meseci.

Zvezda „Granda“ pre pet meseci u Valjevu obavila građansko venčanje s Aleksandrom Sofranićem, ali to nije rekla roditeljima jer se ne slažu s njenim izborom.

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i tekstopisca Radeta Vučkovića, udala se za dečka Aleksandra Sofranića. Ali od svih, pa i od roditelja, krije da je rekla „da“. Njih dvoje su se tajno venčali pre pet meseci u opštini u Valjevu samo u prisustvu kumova.

Jelena i Aleksandar su se pojavili zajedno na snimanju novogodišnjeg programa TV DM Sat u Požarevcu. Izgledali su zadovoljno i srećno. Iskoristili smo priliku da proverimo naše saznanje da je udata žena, što je ona i potvrdila.

– Da, venčali smo se samo u opštini. Preselila sam se u Valjevo. Tamo živim sa suprugom, koji mi je i menadžer. Nisam objavila na sva zvona, jer se ne namećem i ne serviram svoj život na tacni. Srećna sam i to je jedino važno – kaže zvezda „Granda“ i dodaje:
– Mama i tata ne znaju da sam se udala. To je moja stvar, a ne njihova. Iznenadiće se kad pročitaju, posebno tata, koji baš i nije bio zadovoljan mojim izborom. Mama me je upoznala s Aleksandrom, ali, eto, ni njoj nisam rekla. Šlogiraće se kad sazna. Ali to je moja odluka i moraće da je poštuju svidelo im se to ili ne – izričita je Jelena.

Njen muž kaže da mu ne smeta to što ga tašta i tast ne prihvataju za zeta.

Čitaj još  Dara Bubamara ponovo šokira svojim silikonima! (FOTO)

– Jelena je žena mog života. Lepo se slažemo i naša odluka je bila da se venčamo. Planiramo i crkveno venčanje, kao i svadbu. Pozvaćemo sve, pa ko dođe, dobro nam došao, a ko ne želi, opet mu hvala – završava Sofranić.

jelena vuckovic sa muzem

Interesantno je da je i Goca bila u Požarevcu. Izljubila se s ćerkom, ali se sa zetom nije pozdravila. Pevačica nije verovala kad smo joj rekli da joj se ćerka tajno udala.

– Molim? Nema šanse da je to istina! Pa valjda bi rekla majci da se udala! Ma kakvi loši odnosi. On je dobar dečko. Volela bih da se Jelena uda za njega. Kad je moja ćerka srećna, srećna sam i ja – poručila je na kraju Goca.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Leave a Reply